Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Bence
2 tipp
2019 máj 17. 13:48
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Olympique Lyonnais

Az Olympique Lyon a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyért küzd, míg a Monaco - Amiens - Caen triumvirátus a bennmaradásért.  

Monaco - Amiens

Danijel Subasic megsérült, de nem csak emiatt tört meg a Monaco lendülete. Lehet Leonardo Jardim mégsem tud csodát tenni? Ki fog esni a hercegségbeli klub? A problémáikról már beszámoltunk az év közben, elemeztük is a helyzetüket. Voltak ugyan személycserék (még a sportigazgatót is elküldték), Jardim vezetésével pedig megindultak a táblázaton felfelé, aztán jött a feketeleves. Hiába a jó nevekből álló keret, ez önmagában már nem elég. 

A horvát világbajnoki ezüstérmes hálóőr kiválása akár még az első osztályú tagságukba is kerülhet. Az Amiens ugyanis összeszedte magát, Régis Gurtner (Amiens kapusa) többször is a mérkőzések legjobbjának bizonyult az elmúlt időszakban. Christophe Pélissier rendbe rakta a védekezést, hiába próbálkoznak az ellenfelek, jó defenzív játékkal a csapatok többsége ellen most már képesek legalább egy pontot szerezni. A hétvégén is ez lehet a cél, akkor jó eséllyel meglesz a bennmaradás is (Amiens X2: 2.33).

Lyon - Caen

Papíron ez országos egyes. Hazaiak a harmadik hely megtartásáért küzdenek, szóval elvileg sima győzelem (1.21), de könnyen lehet, hogy mégsem. A Caen ugyanis minden erejét mozgósítva megkezdte a felzárkózást és jövőre is az első osztályba akar tartozni. Egy hónapja kaptak ki utoljára, azóta három győzelem és egy döntetlen. Ami ennél is fontosabb, hogy három találkozón nem kaptak gólt. 

Mi okozhatta ezt a változást? Fabien Mercadal kitette a kezdőből Prince Onianguét. A szűrő egész szezonban gyengét játszott, indokolatlanul sok időt töltött a pályán még így is. Faycal Fajr posztot váltott ezek után, mélységi irányító lett, amivel a csapat játéka is gördülékenyebbé vált. Érdekes módon a védekezés is jobb lett, helyezkedések terén is hatékonyabbak. Nincsen tátongó lyukak a középpályán, nehéz dolga a Lyonnak. Érdemes elgondolkodni egy vendég hendin. 

Borítókép: Danijel Subasic. Fotó: CosminIftode/Shutterstock

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Ligue 1 Tipp

  Caen +2 góllal (AH)
  1.85 Unibet
 • Ligue 1 Tipp

  Amiens +1 góllal (AH)
  1.75 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -19.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

 • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 15:17
Ligue 1: Búcsúzik Genesio?

A Lille és az Olympique Lyon számára nem létfontosságú az utolsó bajnoki.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 10:09
Ligue 1: Rudi Garcia távozik

Nyártól új korszak kezdődik az OM-nél, Rudi Garcia utolsó mérkőzésére készül a dél-francia városban! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek