Ligue 1: Menni kell előre!

Nagy Bence
2019 márc 26. 11:03
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Lille OSC Nantes FC

A Lille tovább küzd a második helyért, de a gólok egyre kevésbé jönnek, ráadásul most egy jól védekező csapathoz látogatnak. Képesek lesznek megverni a Nantes-ot?

Nantes - Lille

Összességében eléggé szépen tartja magát a Nantes a januári tragédia után. Vahid Halilhodzic rutinos edző, aki rendet rakott a fejekben és a taktikában is. Emlékezhetünk még rá, hogy Sergio Conceicao alatt mennyire jól ment a csapatnak. A portugál szakember összerakta a védekezést, most valami hasonlót láthatunk a bosnyák trénertől. A Nantes a legutóbbi öt bajnoki két gólt kapott, észhez tértek a Nimestől elszenvedett hazai 4-2-es vereség után. 

Halilhodzic érkezése óta a csapatkapitány, Valentin Rongier élete formájában játszik, ez pedig a Bordeaux elleni siker alkalmával csúcsosodott ki, ahol a mezőny legjobbja volt. Fontos eleme a középpályának, képes egyszerre megállítani az ellenfél támadásait és egy jó passzal az övéit helyzetbe hozni. A siker másik oka, hogy Halilhodzic bátran nyúlt bele a taktikába és próbálta ki a már bejáratott 4-3-3 helyett a három belsővédős rendszert. Érdemes még kiemelni, hogy Edgar Ié visszakerült a védelembe, ami stabilizálta a hátsó alakzatot. 

Baloldalon Charles Traoré kezdőbe került, aki Halilhodzic egyik kedvenc játékosává nőtte ki magát. Kiválóan játssza be az egész oldalt Traoré, sebessége és fizikális adottságai révén képes dominálni. Jól ível középre, nem lennék meglepődve, ha nyáron valamelyik nagyobb klubhoz kerülne. Középen Rene Krhin újból szerepet kapott, érezhető, hogy a bosnyák edző inkább a fizikális adottságokra épít jelenleg, mintsem a technikai tudásra. Egy masszív védelmet akar, amivel kivívhatják a bennmaradást (jó úton haladnak), többi nem számít. 

Ezért is lesz a Lille számára nagyon kellemetlen ellenfél a Nantes. A vendégek ugyanis azt szeretik, ha van előttük terület, hogy Nicolas Pépé érvényesítse gyorsaságbeli fölényét. Erre rájöttek az ellenfelek is, ezért szenved a bajnoki második a mérkőzéseken. Alig tudnak egy gólnál többet szerezni a találkozókon. Ez olykor elég a karcsú 1-0-ás sikerhez, de valamikor csak egy döntetlenre futja. Elég csak megfigyelni a Lille góljait az elmúlt öt találkozójukból. 

A St. Etienne otthonában Pépé egy kontra végén talált be, ahol lefutotta az ellenfelét. Dijon ellen egyéni hiba döntött, míg a Strasbourg otthonában egy gyors ellentámadás. Felállt védelemmel szemben nem igazán megy a Galtier csapatának, ez látszódott a Monacóval szemben is. A Nantes is valami hasonlóra készül, alig engednek majd át területet, nem sok kontrára lesz lehetősége a vendégeknek. A fogadóirodák ennek fényében alakították ki a szorzóikat, sajnos a 2,5 gól alatti szorzó nagyon alacsony (1.50). A döntetlenben lehet fantázia (3.20), mi viszont inkább az ázsiai hendik piacát választjuk és a 2 gólos határt. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mérkőzés góljai: 2 alatt (AH)
    1.92 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 7.30 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 15. 09:35
Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Vasárnap este csúnya vereségbe szaladt bele a PSG, jöhet rögtön a következő? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 12. 14:15
Ligue 1: Utolsó szalmaszál

Kockázatos tippel várjuk a bajnoki címről döntő rangadót! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 10. 19:09
Ligue 1: Most jön a neheze!

A Lyon célja a második hely, míg a Nantes csak bent szeretne maradni.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 ápr 11. 17:53
Ligue 1: Utolsó szalmaszál

2019 ápr 14. 00:05
Ligue 1: Lille - PSG