Ligue 1: Minden pont számít!

Nagy Bence
2019 febr 10. 11:17
1 hozzászólás

Foci Ligue 1 as monaco Olympique Lyonnais

A Lille és a Lyon idegenben játszik hétvégén, kötelező győzelem vár rájuk, de ez sosem egyszerű. A Montpellier viszont belerúgna még egyet a földön fekvő Monacóba. 

Guingamp - Lille

Pocsék éve van a Guingamp csapatának. Antoine Kombouaré novemberi távozása után azt lehetett gondolni, hogy a feltámadás karnyújtásnyira van tőlük, de lássuk be, nem az edzővel volt itt a gond. Kombouaré jó meglátásokkal és taktikai érzékkel megáldott szakember, de ilyen kutyaütő csapatból nehéz kihozni bármit is, ez bizonyítja Jocelyn Gourvennec munkája. A Transfermarket hiába mutatja azt, hogy ennek a keretnek az első osztályban a helye, tele van középszerű játékosokkal. Olyanokkal, akik vagy már kiégtek (Nolan Roux, Lucas Deaux, Christophe Kerbrat), vagy hiába a tehetség, nincsen meg a megfelelő munkamorál (Felix Eboa Eboa, Marcus Thuram). 

A Lille ellenben szépen tartja a második helyet, sikerült egyben tartani a csapatot a tavaszi periódusra is (volt rá esély, hogy Nicolas Pépé vagy Jonathan Bamba távozik). Rettentő gyors támadóik vannak, sokat cseleznek és minden meccsen van legalább 5-6 nagyobb helyzetük. Óhatatlan, hogy gólt szereznek majd, kérdés csak az, hogy az enervált hazaiak erre hogyan reagálnak. Mind a két klub kiesett a kupából, Guingamp-nak minden pontra szüksége lenne a bennmaradáshoz, de a mutatott játékuk pocsék. A vendégek 2.15-ös szorzójában bőven lehet érték. 

Montpellier - Monaco

Visszatért Leonardo Jardim és megpróbálja kihúzni a gödörből az egykori csapatát. Nagy a gond, de legalább megvan az idei első hazai sikerük, Fabregas egy meccs erejéig hős lehetett. Golovin is jól teljesített, egyelőre ez a 4-2-3-1 használhatónak tűnik a vendégek részéről. Falcao elől továbbra is gyenge a gólpassza ellenére is, viszont Rony Lopes és Gelson Martins fémjelezte széljáték ígéretesnek tűnik. Azonban a Montpellier otthonában ennél jóval többre lesz szükségük. 

Radamel Falcao (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

A hazaiak játékrendszere viszont korlátozhatja a Monaco győzelem irányába tett törekvéseit. A három belső védő máris létszámfölényes szituációt eredményezhet hátul, ahogyan a négy középpályás is, amivel limitálhatják Fabregasék mozgásterét. A Montpellier kontrákra fog berendezkedni, megpróbálnak minél kevesebb területet hagyni a vendégeknek, nem lesz esélye a monacói szélsőknek a futójátékra, szóval könnyedén jöhet a mérkőzésre egy 2,5 under a góloknál (1.57).

Nice - Olympique Lyon

Mi a nizzaiak előnye? Ők nem érdekeltek már a kupákban, így több idejük volt pihenni a vasárnapi mérkőzés előtt, míg a Lyon a Guingamp otthonában vendégeskedett a hét közepén a Francia Kupa miatt. Ott is nyert Genesio csapata, így önbizalomtól duzzadva várhatja a nizzai kirándulást. A Nice felemásan teljesít, legutóbb a Lille otthonában kaptak egy hatalmas pofont, csődöt mondott a 3-5-2, Ganago vállalhatatlan volt elől, de Saint-Maximinnek sem feküdt ez a játékrendszer. Most ugyanezt próbálják meg a Lyon ellenében, akik hasonló stílusban játszanak, mint a Lille, szóval megint kinéz egy gólokban gazdag találkozó. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Nice - Lyon: 2,5 gól felett
    1.73 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Ma, 9:19
Ligue 1: Épp rosszkor találkoznak

Elnézve a javuló hercegségbeli csapatot, talán lehet ebből egy jó rangadó is, amihez viszont a Lyon is kell. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 22:46
Ligue 1: Minimális üzemmódban

A PSG-re elméletben egy könnyed ujjgyakorlat vár, de mit mutat a gyakorlat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 14:24
Ligue 1: Erőre kaptak

Pályán a Monaco, a Marseille és a Nice is szombaton! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek