Ligue 1: Nem bízná másokra

Bence
1 tipp
2020 febr 13. 11:47
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Lille OSC Marseille

Egy mérkőzés, mely újra kiélezetté teheti a második helyért folyó küzdelmet? Képes lehet a győzelemre a Lille?

Lille - Marseille

A Lille komoly hullámvölgyeken ment keresztül az elmúlt években, hiszen a 2011-es bajnoki cím után, jött a lejtmenet. Egy kiváló csapatot raktak össze, amit aztán a külföldi klubok szétszedtek. A vezetőség nem tudta megfelelően pótolni a hiányzókat és évek, illetve egy új sportigazgató kellett, hogy újból a siker útjára lépjen a klub. Luis Campos a Monacótól érkezett hozzájuk, rögtön el is kezdődött az átalakítás, hiszen Campos számára kiemelten fontos az utánpótlás. 

Az érkezése után bevásároltak fiatal játékosokból (Nicolas Pépé, Thiago Mendes, Thiago Maia, Kévin Malcuit és még lehetne sorolni), akik közül párat komoly profittal adtak el. Jött egy bajnoki ezüstérem is, de az eladások után sem gyengült meg annyira a klub. Nyáron új befektetések következtek, amiből már most látszik az óriási profit, hiszen Victor Osimhen nagy összegért válthat klubot nyáron. A nigériai támadó elkezdte megint szórni a gólokat, ami egyenlő a sikerrel. 

A védekezés a bekapott gólok alapján nem tűnik jónak, de ha megnézzük, hogy a találkozók 37,5 százalékán nem kaptak gólt, az már úgy egész jól hangzik, ahogyan az is, hogy 12 hazai meccsükből, mindössze 5 alkalommal tudtak betalálni a kapujukba, egy vereség (vállalható a PSG-től) és 9 nyertes mérkőzés. Nem szabálytalankodnak feleslegesen (kiállításuk még nem is volt a Pierre-Mauroy stadionban). 

Victor Osimhen és Loic Rémy is elsősorban a hazai meccseken szerzik a góljaikat, okosan használják az intenzív letámadást is, nincsenek túlhajtva a játékosok, gyakorlatilag teljesen más arcát mutatja Galtier csapata otthon, mint idegenben. A vendég Marseille is jó periódusban volt, egészen a szerdai kupameccsig, ahol kikaptak a Lyontól. Majdnem a legerősebb kezdő lépett pályára, nem volt pihentetés a részükről, szóval fásult lehet a társaság. 

A vendégeknél Benedetto sérült, de Dimitri Payet végre tehetségéhez mérten játszik, viszi a hátán a csapatot, felmerül a kérdés, hogy szükség van-e a másik két sztárra (Benedetto és Thauvin)? A hazaiak részéről az lehet a probléma, hogy azért a jobboldaluk sebezhető, Payet pedig előszeretettel használja a pálya ezen részét, ahol Mehmet Zeki Celik védekezik. A török hátvéd fiatal, ráadásul párszor elszaladt vele a ló mostanság, be is húzott két sárga lapot. Érdemes lehet erre is fogadni, hiszen Payet megállítása nehéz feladat, de jobb ötletnek tűnik egy kevés gólos találkozó, mivel a hazaiak elléggé defenzív felfogásban játszanak, vendégek pedig nem szoktak annyit kockáztatni idegenben. 

Borítókép: Victor Osimhen (fotó: Vitalii Vitleo / shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Lille - Marseille Tipp

    2,5 gól alatt
    1.65 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI 7.70 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

csatarid hozzászólt
2020 aug 1. 15:38
Harmatgyenge volt a PSG, majd amikor nem számítunk rá akkor meg 3-4 gólokkal nyernek az fix.  :-X
Pozzato hozzászólt
2020 aug 1. 11:13
Az érdekel, mire megy majd a Lyon a BL-ben, nem olyan rossz csapat. Neymar most végre bizonyíthat, hiszen megkapta a vezérszerepet Mbappé nélkül. Mindössze három meccsre kéne (ha eljutnak a döntőig) összeszednie magát. Azért az nem túl meggyőző, hogy 210 perc alatt egy gólt tudtak összehozni, azt is Mbappé szólója utána.
BvB_09 hozzászólt
2020 aug 1. 10:32
A két kupadöntő bebizonyította, hogy miért volt jó döntés lezártnak tekinteni a bajnokságot.

Kapcsolódó cikkek