Ligue 1: Nincs akadály előttük (Elhalasztva!)

Bence
1 tipp
2020 márc 10. 23:20
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 girondins de bordeaux Stade Rennais FC

A francia bajnoki mérkőzések zártkapusak, de attól még a csapatoknak a maximumot kell kihozniuk magukból. Végre lekerülhet a teher így a Bordeaux játékosairól, hogy nem látja őket senki?

Bordeaux - Rennes

A Rennes kapcsán realitássá vált, hogy jövőre újból európai kupákban induljanak, akár a Bajnokok Ligája sem elképzelhetetlen. Ez azért óriási szó, hiszen a keretetből minden nyáron távoznak fontos játékosok, az aktuális edzőnek rendszerint elölről kell kezdenie az építkezést. Julien Stéphan viszont fantasztikusan végezte a munkáját, erről itt írtunk bővebben. A csapat holtversenyben a második legkevesebb gólt kapta a ligában, kisebb megingásokat leszámítva, hozzák a kötelezőket. 

Mi a helyzet Paulo Sousa együttesével? A Girondins Bordeaux hazai pályán pocsék teljesítményt nyújt idén. Ha csak otthoni kéne játszaniuk idén, akkor már rég a kieső helyek egyikén lennének. Mindezek ellenére a közönség kitartott, szignifikáns visszaesés nem volt az eladott jegyek tekintetében. A hétvégi bajnoki kapcsán viszont ez a teher is lekerül róluk, nincsen néző, jobb lehet a csapat is. Van ebben ráció? Idei négy hazai bajnoki győzelmük közül három esetben félház sem volt a stadionban!

Raphinha (Fotó: Erik Geiger / Shutterstock.com)

Meglepő lehet a Rennes teljesítménye, mivel idegenben nagyon kevés kaput eltaláló lövést érnek el. Gyakorlatilag 2-3 nagyobb helyzetből tudnak mérkőzést nyerni, kiválóan kontráznak, lefuthatják a Girondins Bordeaux nem éppen gyors hátsó alakzatát. Abból a szempontból kerülhet bajba Paulo Sousa, hogy egy ilyen csapat ellen nehéz támadásokat építeni, mert egy rossz passz és rögtön mögéjük kerülnek. Ahogyan említettük, Bordeaux otthon pocsék, sok lövést engednek a riválisoknak, nem zár rendesen a hátsó alakzat, viszont a kapus, Benoit Costil sok esetben a helyén van. Pontosan emiatt nem ajánljuk a sima vendég győzelmet, hanem egy DNB-vel kiegészítjük, ugyanis a Bordeaux sok mérkőzést ment ez által döntetlenre. 

Borítókép: Damien Da Silva (Fotó: Erik Geiger / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bordeaux - Rennes Tipp

    Rennes DNB-vel
    1.83 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -47.14 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 ápr 29. 07:04
A francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a labdarúgó-bajnokságot

Edouard Philippe francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a professzionális sportligák 2019/20-as idényét.


A kormányfő kedden a nemzetgyűlés előtt mondott beszédében kifejtette, hogy nem lehet folytatni többek között a koronavírus-járvány miatt félb
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 8. 15:00
Átigazolások: Neymar szappanopera, 1211. rész

Recesszióban egy Neymar igazolás? Gazdaságélénkítés felsőfokon.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 12. 11:58
Ligue 1: Nincs akadály előttük

A hazai pálya most nem segít Paulo Sousa együttesén? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek