Ligue 1: Portugálok egymás ellen

Nagy Bence
2019 szept 11. 12:35
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Olympique de Marseille

Melyik klub kerül előbb jó formába? Képesek kijönni a gödörből? Ez a találkozó valaminek a kezdete lehet, de kérdéses, hogy ez mennyire lesz pozitív dolog!

Monaco - Marseille

Leonardo Jardim visszatérésében sokan bíztak a hercegségbeli klubnál. Thierry Henry nem tudta kihúzni a csapatot a mélyből, de Jardim jelenlegi helyzete mutatja, hogy ez nem feltétlenül Henry hibája volt. Jardim kiváló edző, valamelyik top klubnál lenne a helye (egy nagyobb bajnokságban), mert hiába vezete Bajnokok Ligája elődöntőig anno a Monacót, most ez a csapat jelentheti a vesztét. Ha ránézünk a keretre, azt vehetjük észre, hogy jól megoszlik a rutinos játékosok, fiatal tehetségek és ideális korban lévő képzett játékosok aránya, mégsem stimmel valami!

A rutinos labadrúgók többsége kiöregedett, akik már csak a pénz miatt mentek a csapathoz. A fiataloknál sem jobb a helyzet, vagy a munkabírásukkal van a probléma, esetleg szimplán nem olyan tehetségek, mint ahogyan azt előre felmérték. Jardim és a vezetőség próbált az átigazolási időszak végén erősíteni, hogy visszatérjen az élmezőnybe a klub. Kölcsönvételekkel (Slimani és Tiemoué Bakayoko), illetve az elmúlt esztendőben jól teljesítő francia focistákkal: Ben Yedder és Lecomte.

Hárman közülük rögtön kezdővé avanzsáltak, ami az eredményekben is megmutatkozott. Két döntetlen, jól működött elől a Slimani - Ben Yedder páros. Különböző mentalitású és képességű labdarúgók, akik jól kiegészítik egymást. Védekezésben három belső védővel dolgozik Jardim, középpályán pedig labdabiztos játékosokra épít (Adrien Silva, Golovin). A védekezés ugyanakkor továbbra is gyenge, ezzel egyelőre nem tud mit kezdeni Jardim. 

Kevin Strootman (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

A Marseille zsinórban két mérkőzést nyert, André Villas-Boas kezdi megtalálni a kezdőcsapatát és a taktikáját? Inkább úgy fogalmaznánk, hogy Darío Benedetto elkezdte törleszteni az árát. Az argentin támadót azért hozták, hogy hosszú évek után végre legyen egy gólerős és stabil középcsatára a klubnak. Legutóbbi két mérkőzésén gólt szerzett, kifejezetten fekszik neki a háromtámadós rendszerben a középcsatár posztja. Gyorsaságát és technikai képzettségét jól kamatoztathatta. 

Mit várunk ettől a találkozótól? Gólokat! A 2,5 over csábító (1.80), ahogyan a mindkét csapat gólt szerez fogadás is (1.66). Elsőre a BTTS tűnhet jobbnak, de miért állna meg mindkét klub az 1-1-es állásnál? A hazaiak védelme ingatag, bármikor kaphatnak egy gólt kontrából, de az OM hátsó alakzata is sebezhető, főleg a Slimani - Ben Yedder páros számára. 

Borítókép: Andre Villas-Boas (középen). Fotó: mooinblack/Shutterstock.com

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -2.62 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

  • Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 szept 19. 09:42
Ligue 1: Egyoldalú francia rangadó

A PSG lefocizta a Real Madridot, meglepő eredmény, mégsem hiányoznak a sztárok? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 szept 18. 22:35
Ligue 1: Valami elkezdődött

Zsinórban három nehéz mérkőzést nyert meg a Marseille. Micsoda? Jöhet a negyedik? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 szept 11. 12:35
Ligue 1: Portugáok egymás ellen

Két jobb sorsa érdemes csapat, melyek portugál edzői egyelőre nehéz helyzetben vannak.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 szept 18. 22:35
Ligue 1: Valami elkezdődött

2019 aug 29. 15:07
Ligue 1: Rövid pihenő