Ligue 1: Portugálok egymás ellen

Nagy Bence
2019 szept 11. 12:35
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Olympique de Marseille

Melyik klub kerül előbb jó formába? Képesek kijönni a gödörből? Ez a találkozó valaminek a kezdete lehet, de kérdéses, hogy ez mennyire lesz pozitív dolog!

Monaco - Marseille

Leonardo Jardim visszatérésében sokan bíztak a hercegségbeli klubnál. Thierry Henry nem tudta kihúzni a csapatot a mélyből, de Jardim jelenlegi helyzete mutatja, hogy ez nem feltétlenül Henry hibája volt. Jardim kiváló edző, valamelyik top klubnál lenne a helye (egy nagyobb bajnokságban), mert hiába vezete Bajnokok Ligája elődöntőig anno a Monacót, most ez a csapat jelentheti a vesztét. Ha ránézünk a keretre, azt vehetjük észre, hogy jól megoszlik a rutinos játékosok, fiatal tehetségek és ideális korban lévő képzett játékosok aránya, mégsem stimmel valami!

A rutinos labadrúgók többsége kiöregedett, akik már csak a pénz miatt mentek a csapathoz. A fiataloknál sem jobb a helyzet, vagy a munkabírásukkal van a probléma, esetleg szimplán nem olyan tehetségek, mint ahogyan azt előre felmérték. Jardim és a vezetőség próbált az átigazolási időszak végén erősíteni, hogy visszatérjen az élmezőnybe a klub. Kölcsönvételekkel (Slimani és Tiemoué Bakayoko), illetve az elmúlt esztendőben jól teljesítő francia focistákkal: Ben Yedder és Lecomte.

Hárman közülük rögtön kezdővé avanzsáltak, ami az eredményekben is megmutatkozott. Két döntetlen, jól működött elől a Slimani - Ben Yedder páros. Különböző mentalitású és képességű labdarúgók, akik jól kiegészítik egymást. Védekezésben három belső védővel dolgozik Jardim, középpályán pedig labdabiztos játékosokra épít (Adrien Silva, Golovin). A védekezés ugyanakkor továbbra is gyenge, ezzel egyelőre nem tud mit kezdeni Jardim. 

Kevin Strootman (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

A Marseille zsinórban két mérkőzést nyert, André Villas-Boas kezdi megtalálni a kezdőcsapatát és a taktikáját? Inkább úgy fogalmaznánk, hogy Darío Benedetto elkezdte törleszteni az árát. Az argentin támadót azért hozták, hogy hosszú évek után végre legyen egy gólerős és stabil középcsatára a klubnak. Legutóbbi két mérkőzésén gólt szerzett, kifejezetten fekszik neki a háromtámadós rendszerben a középcsatár posztja. Gyorsaságát és technikai képzettségét jól kamatoztathatta. 

Mit várunk ettől a találkozótól? Gólokat! A 2,5 over csábító (1.80), ahogyan a mindkét csapat gólt szerez fogadás is (1.66). Elsőre a BTTS tűnhet jobbnak, de miért állna meg mindkét klub az 1-1-es állásnál? A hazaiak védelme ingatag, bármikor kaphatnak egy gólt kontrából, de az OM hátsó alakzata is sebezhető, főleg a Slimani - Ben Yedder páros számára. 

Borítókép: Andre Villas-Boas (középen). Fotó: mooinblack/Shutterstock.com

Európai labdarúgás bónusz

Akár 70% bónusz válogatott ligákra tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 17.90 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai labdarúgás bónusz

  • Akár 70% bónusz válogatott ligákra tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 13. 11:47
Ligue 1: Nem bízná másokra

Victor Osimhen lehet a nyerőember? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 11. 17:55
Ligue 1: Feltámadtak, megint!

Jöhet egy új és sikeres korszak a hercegségbeli klubnál? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 7. 11:46
Ligue 1: Izgalmaktól mentes derbi?

Bulizás ide, bulizás oda, PSG mindig nyer! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek