Ligue 1: Rudi Garcia hazatér

Nagy Bence
2019 nov 8. 15:59
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Olympique de Marseille Olympique Lyonnais

Te fogadnál olyan csapatra, amelynek edzője Rudi Garcia vagy André Villas-Boas? Mi most épp erre készülünk!

Olympique Marseille - Olympique Lyon

Ha egy szóval kéne jellemezni az idei francia bajnokságot - a PSG-t leszámítva -, akkor az inkonzisztens lenne a megfelelő. Gyakorlatilag bármelyik csapat veszélyes a másikra, nincsenek egzakt favoritok, akik kiemelkednek és méltó ellenfelei lehetnének a párizsi szupercsapatnak. Nehéz lesz így megtörni a Tuchelék hegemóniáját, pedig ez volt a célja a Lyon és a Marseille vezetésének. Aztán ezek a célok egyre inkább tompultak, ma pedig már "beérik" a dobogóval is. 

Egyik csapat rajtja sem volt álomszerű, ezért az OL-nél Aulas elnök edzőváltást eszközölt, de az OM-nél is voltak bőven problémák. A Lyon vezetőség úgy gondolta, hogy az ideális edző a Marseilletől nyáron elküldött Rudi Garcia lehet, ez azért erősen véleményes döntés, de egyelőre nyeregeti a meccseket a francia tréner. André Villas-Boas lassan már az állásáért küzd a hazai csapatnál, szóval izgalmas rangadó vár vasárnap este a nézőkre.

Hiroki Sakai (Fotó: Anton_Ivanov / Shutterstock.com)

A Lyon nyert a BL-ben, kellett ez nekik nagyon, az már kevésbé, hogy Memphis Depay megsérült. A holland sztár biztosan kihagyja a vasárnapi mérkőzést (ahogyan Twitterén is írta), elvileg izomsérüléssel bajlódik, nem lehet tudni, hogy pontosan mikor térhet vissza. Lucas Tousart eltiltás miatt nem lesz a középpályán (középpálya stabilitása borulhat), foghíjas a vendég csapat. Hazaiaknál Florian Thauvin kimaradása lassan evidenssé válik, míg Hiroki Sakai eltiltás miatt nem léphet pályára. 

Az OM védelme egy botrány, rávilágított erre a PSG is, pár húzásból már Mandanda kapuja előtt voltak. Középpályás védekezés nincsen (mennyire hiányzik Luiz Gustavo!), támadósorban egyelőre nem működik a Germain - Benedetto páros. Papíron ez egy jól működő rendszer lenne, hiszen Germain az egyik legjobb besegítő támadó, aki képes védekezni is, összjátékban is nagyon hasznos, míg Benedetto jól lő kapura, érzi az üres területekre való bemozgást. Könnyedén megeshet, hogy ez a mérkőzés gyorsan egyoldalúvá válik, ha a Marseille nem játszik fegyelmezetten. Mi viszont épp ebben bízunk, illetve abban, hogy jönnek a gólok, mert a Lyon védekezése sem acélos!

Borítókép: Rudi Garcia és a Velódrome. Fotó: mustapha ennaimi/Flickr és Challengeputeaux/Wikipédia

Amerikai álom nyereménysorsolás

Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -24.56 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Amerikai álom nyereménysorsolás

  • Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 9. 20:12
Ligue 1: Rudi Garcia hazatér

Rudi Garcia pikáns meccsre készülhet! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 9. 19:10
Ligue 1: Középcsapatok az élmezőnyben

Edzőlegendák csatája vasárnap a francia ligában! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 okt 31. 17:40
Ligue 1: Feltörekvő csapatok

Izgalmas francia bajnokira van kilátás vasárnap este! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek