Mindkét oldalon elég sok hiányzó van, de talán olyan szakaszába ért az angol ligakupa, hogy már komolyan veszik a küzdelmet. Szoboszlai Dominik nem bevethető, ahogy Mohamed Salah sem elérhető Jürgen Klopp számára. Nem csak a hazaikra van hatással az Afrikai Nemzetek Kupája, hiszen a Fulham is több játékosát nélkülözi a torna miatt. Ilyen kaotikus helyzetben mindkét csapat szerez gólt?

jan 10. 21:00
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
CampoBet
1.71

Szoboszlai, Salah és a többi hiányzó

Magyar honfitársunk sérülést szenvedett a Liverpool - Newcastle bajnoki mérkőzésen, és előre láthatólag néhány meccset ki kell hagynia. Jürgen Klopp nyilatkozatai alapján, biztosra vehető hogy ezen az angol ligakupa meccsen még nem láthatjuk Dominik nagyszerű távoli lövéseit. Kissé gúnyosan felvettettük legutóbbi mérkőzésük kapcsán, hogy Szoboszlai nélkül könnyedén nyernek az Arsenal ellen, ami végül bejött. De természetesen nem a magyar játékos hiánya miatt jött a siker, az Ágyúsok például öngólt szerezve segítették a liverpooliak dolgát.

Joel Matip, Stefan Bajcetic, Andy Robertson, Thiago és Kostas Tsimikas a további sérültek, míg Wataru Endu és Mohamed Salah elutazott az Afrikai Nemzetek Kupája küzdelmeire. Ilyen helyzetben azért komolyan át kell gondolnia Jürgen Kloppnak a rotációt és hogy kiket vet be például a ligakupában. Az oda-visszavágós fázisba ért a kupasorozat, ami azért segítség olyan szempontból, hogy a második meccsen is lehet majd alkotni. Ahogy korábban Sir Alex Ferguson vallotta, egy kétmeccses párharc első meccsét döntetlenre kell hozni, aztán a második felvonáson eldönteni a továbbjutást.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp. Fotó: lev radin/Shutterstock

Legyőzte az Arsenalt nemrég a Fulham

Miközben már lecsúszott egy pálinka szilveszterkor, olyat láttam, amire biztosan te is nagyot néztél. Rutinos labdarúgásra fogadó ember vagyok, de az Arsenal szerencsétlen pillanatai olyanok, mint derült égből villámcsapás. Birtokolták a labdát, magasabb eredményt hoztak xG mutató, tehát várható gólok száma terén, és mégis alul maradtak az egyik gyengébb középcsapattal szemben. Ez persze másik oldalról nézve dicséret a Fulham számára, mely legutóbbi meccsén az FA-kupában is továbbjutott.

Teljesen egyértelmű, mikor tud sikeres lenni a Fulham csapata. A védelem össze tud állni a legjobbak ellen is, a középpálya képtelen labdatartásra, ha minőségi középpályások és szűrők vannak az ellenfélnél. Ezért aztán a legfontosabb, hogy a támadók hatékonyak legyenek a kevés adódó helyzet kihasználásakor. Az utóbbi hetekben két név is hozza az elvárt hatékonyságot befejezésben, Raúl Jimenez és Bobby De Cordova-Reid gólokat szereznek.

Liverpool - Fulham mérkőzés tippek

Azt gondolom hogy nehezen határozhatóak meg a valós esélyek, mert a csapatoknál sok hiányzó van, és a motiváció sem lőhető be pontosan. Ettől függetlenül a gólok számára történő tippelés jó ötletnek tűnik, mert felforgatott csapatok könnyebben rendeznek gólfesztivált. A hazai győzelem a Campobet kínálatában 1.37-es szorzó, ehelyett sokkal jobb választás a 2.5 gólnál többre tippelés 1.47-es oddson. Én azonban a voksomat 1.71-ért mindkét csapat gólja mellett teszem le.

január 10., szerda

  • Liverpool - Fulham tipp

    Mindkét csapat szerez gólt
    CampoBet
    1.71

100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a CampoBeten és használd ki az akár 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt! 

CampoBet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Jürgen Klopp. Fotó: lev radin/Shutterstock