Gyenge ellenféllel néz szembe a liverpooli együttes, és azt gondolom a Szoboszlai Dominik, jelenleg leghíresebb magyar gólt fog szerezni. Gyenge csapat a Fulham, nem sok esélye van ezen a mérkőzésen. Tipikusan olyan mérkőzés, amit egyszerűen nem veszíthet el a jobb csapat, és a sok gól között lehet egy magyar is!

2023 dec 3. 15:00
Tipp: Szoboszlai Dominik gólt szerez
Unibet
3.45

Szoboszlai Dominik gólt szerez

Az ilyen meccsek tökéletesen alkalmasak lehetnek Szoboszlai számára, hogy gólt szerezzen. Adott egy védekező csapat, mely visszavontan őrzi kapuját, ez lenne a Fulham. Ilyenkor az elől lvő csatárok a támadó egyesületnél sokszor olyan létszámfölénybe keverednek, amit Ronaldinho se tudna megoldani. Nincs hely, nincs lehetőség előre jutni vagy épp lövési helyzetbe kerülni. Viszont a második vonal, ami többségében középpályásokat jelent, nekik van lehetőségük lövésre, próbálkozásra.

Ezért aztán a Liverpool esetében Szoboszlai Dominik lehet ez a szereplő, aki ráadásul szeret is távolról lőni, távolról próbálkozni. Nem vaktában teszi mindezt, sok esetben betalált már így az ellenfelek hálójába. Erről számos videó tanúskodik a Youtube-on, ahogy kiszedi a pókhálót 20-30 méterről a kapukból. Jelenleg az Unibet kínálatában 3.45-ös szorzón adják, hogy Szoboszlai betalál.

Labdarúgó Eb-selejtező - Magyarország-Montenegró 026
Szoboszlai Dominik. Fotó: Ms

Gyenge csapat a Fulham

Amióta nincs Aleksandar Mitrovic, azóta a Fulham egyfajta félkarú óriás, mégpedig óriás nélkül. A szerb támadó fizikális fölényét mindig kihasználták, felíveltek rá labdákat, gólokat szerzett, a csapat legeredményesebbje volt. Nem sikerült pótolni és az sem sikerült, hogy taktikailag hatalmas újuláson menjenek át. Ezért aztán kellett volna egy olyan magas, harcias támadó, mint Mitrovic, de nem sikerült pótolni.

Így aztán kissé vérszegényen jelenleg a Fulham, melynek nincsenek kiesési gondjai, mert egy sor csapat a vártnál is gyengébben szerepel. Például ki hitte volna a szezon előtt, hogy Everton kap egy pontlevonást, amivel rögtön a kiesési zónában találja magát. Jobban tűnt még a Burnley is, mely nem sok jót hozott, így aztán a mezőnyből kilógva, lényegében lerendezte a kiesési gondokat. Ilyen még a Sheffiled is, mely szintén kibérelt magának egy helyet a kiesési zónában.

Liverpool - Fulham mérkőzés tippek

Az gondolom, klasszisokkal jobb a Liverpool együttese, melynek ez kötelező három pont otthon tartását jelenti. Nem fog kiesni a Fulham, de biztosan lett volna idény, mikor ezzel a konstrukcióval, ami nekik van jelenleg, kiestek volna. Szóval hazai győzelem 1.27-ért az Unibet kínálatában, de még ennél is továbbmegyek. Eljön most Szoboszolai második gólja, beszorul a Fulham, és a magyar játékos távolról átlövi és a hálóban köt ki a labda.

december 03., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 december 2. 9:17 UTC.

  • Liverpool - Fulham tipp

    Szoboszlai Dominik gólt szerez
    Unibet
    3.45

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, 2023. november 19-én. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert