Jürgen Klopp csapata visszaesett ebben az idényben, de még így is remek szórakozást ígér ez a párosítás, mely az elmúlt években két fináléban is összejött. Carlo Ancelotti együttese frissen nyert klubvilágbajnoki címmel utazhat az Anfieldre!

febr 21. 21:00

Klubvilágbajnoki címet nyert a Real Madrid

A spanyol bajnokságot a Barcelona vezeti, több pontos előnye is van a Real Madriddal szemben, melynek elég sűrű mostanában a naptára. Nemrégiben a klubvilágbajnokságon volt jelenésük, amit meg is nyertek. Gyengébb védelemmel győztek az Al Ahly ellen a klubvébé fináléjában, inkább a támadók jeleskedtek.

Simán nyertek 5:3-ra, amit a kaput eltaláló lövések is jeleznek, ritkán látni olyat, hogy egy ilyen kiemelt jelentőségű találkozón az egyik fél több mint 10-szer találja el pontosan az ellenfél kapuját. Támadásban úgy tűnik nincs nagy gondjuk a madridiaknak, bár nem mehetünk el szó nélkül a korábban is felhozott Vinicius-probléma mellett.

Sok feszültség van körülötte, amit egyrészt magyaráz a sok szabálytalanság, amit elkövetnek ellene. Másrészt viszont higgadtabbnak kell lennie, főleg az ilyen kiemelt rangadókon, és nem vitatkozhat folyton a bírókkal. A klubvébén a döntőben egyébként duplázni tudott, és a jelenlegi BL-idényben sem eredménytelen, hiszen 4 találattal ott van Erling Haaland nyomában a góllövőlistán.

Vinicius Junior - Real Madrid 027
Vinicius Junior minden sorozatban eredményes az idényben. (Fotó: Denys Rudenko/Shutterstock.com)

Két döntőért vágna vissza a Liverpool

A kijevi fináléban 3:1-re győzött a Real Madrid még 2018-ban, akkor még Ronaldo és Bale játékával, majd a legutóbbi, 2022-es döntőben is nyert a spanyol klub, az imént említett Vinicius góljával 1:0-ás mérkőzésen. Ráadásul a 2021-es kiírásban a negyeddöntők során is a madridiak okozták a Liverpool vesztét, meglehetősen simán, egyetlen gólt kapva az oda-visszavágókon az angoloktól.

Visszavágni valója tehát bőven van a liverpooliaknak, de jelenlegi formájukban Klopp fiai még a Brightont se tudták megverni, sőt elég simán kikaptak velük szemben az elmúlt hetekben kétszer is! Elemzésre adhat okot, hogy mennyit változott és reagált jól a Real Madrid a saját keretének alakulására, miközben a liverpooliak nem igazán tudnak megújulni.

Nem sikerült pótolni Manét, de talán még ennél is nagyobb gond, hogy mintha nem is változtatnának érdemben. Elnézve a korábbi évek Liverpool - Real Madrid mérkőzéseit, Carlo Ancelotti komplett csapatokat épít, kulcsembereket pótol és valahogy kibekkeli huzamosabb hullámvölgyek nélkül. Nyilván számít az anyagi háttér, a klubirányítás, vezetés, irányelvek, de Ancelotti egyszerűen jobb és sikeresebb edző, mint Klopp.

Mire fogadjunk a Liverpool - Real Madrid mérkőzésen?

Ha már megtettem a nagyívű kijelentést, hogy Ancelotti jobb szakember, és hozzávettem a Liverpool botladozását, akkor a bet365-nél a Real Madrid továbbjutására fogadnék 1.66-os szorzón. Az aktuális meccsen, tehát a párharc első összecsapásán pedig a gólok irányába mennék, mert a védelmek egyik oldalon sincsenek top formában. A szorzók erre aztán alacsonyabbak is, például a 2.5 gólnál többre 1.66-ot kínálnak!

Amennyiben fogadnál a Liverpool - Real Madrid mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

február 21., kedd

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 18. 8:37 UTC.

  • Liverpool - Real Madrid Tipp

    Továbbjut a Real Madrid
    Bet365
    1.66

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Liverpool és Real Madrid címerei (Fotó: charnsitr/Shutterstock.com)