Annyira megromlott a spanyol klub és walesi játékos kapcsolata, hogy akár ingyen is távozhat a szélső. Egy rakás angol klub szívesen látná soraiban, vajon mi lesz a történet vége?

Gyönyörű gólok mestere

A világ legértékesebb játékosa volt egy ideig Gareth Bale, akiért a Real Madrid 100 millió eurót fizetett 2013-ban. Sokféle hírt közöltek az összeg kapcsán, amit végül négy részletben teljesített a spanyol klub. Eleinte nem igazán szolgálta meg a vételárat, el is akarták adni, de aztán sorsdöntő találatok fűzödtek nevéhez. Sokáig emlegetett gólt szerzett például a Barcelona ellen a spanyol kupában, ahol elképesztő sebességgel hagyta le Marc Bartrát. 2018-ban pedig nem csak hogy eldöntötte a BL-döntőt a Liverpool ellen, hanem mindezt látványosan tette, ollózós találata sokáig emlékezetes lesz. Zinedine Zidane viszont inkább arra emlékszik, hogy mennyiszer volt sérült, ezért már többször is megpróbált túladni a walesi játékoson.

Jobban érdekli a golf és az üzlet?

A sok sérülés talán Bale játékkedvét is szegte, ebben a szezonban már nem sokat mutatott. Többször is összetűzésbe került a Real-szurkolókkal, akik rendszeresen kifütyülik. "Jobban szeretek a válogatottban játszani, mint a klubcsapatomban" - nyilatkozta tavaly Bale, majd az Európa-bajnokságra való kijutást egy "Wales, golf, Madrid, ebben a sorrendben" - feliratú zászlóval ünnepelte. A motivációja teljesen elfogyhatott a labdarúgást illetően, sajtóhírek szerint fociedzések helyett inkább golfozik, maradék figyelmét pedig az üzleti élet felé fordítja. Étteremben vásárolt tulajdonrészt, továbbá e-sportklubot is alapított Ellevens Esports néven. Egyértelműen látszik, hogy neki és a klubnak is jól jönne az átigazolás.

Angliából és Amerikából is vannak kérők

A legújabb hírek szerint Gareth Bale-t már ingyen is elengedné a Real Madrid, ezért az Unibet átigazolási kínálatában le is zuhantak a szorzók. Anglia van a lista élén, köszönhetően a korábbi pletykáknak, amik rendre arról szóltak, hogy Bale és a Manchester United tárgyal. Ez minden átigazolási időszakban felmerülő hír volt a utóbbi években. Érdekes, hogy a Manchester City jön a második helyen 3.00-as szorzóval. Ingyen igazolna a City? Ilyen nem szokott lenni, és szerintem a többi angol csapatot is kizárhatjuk. Két opció között kell gondolkodni: Manchester United, vagy irány az MLS, tehát Amerika! Szerinted hogyan alakul Bale jövője?

Gareth Bale klubcsapata 2020. szeptember elsején?

  • Manchester United - 2.50
  • Manchester City - 3.00
  • Tottenham - 4.00
  • Chelsea - 6.00
  • Bayern München - 7.00
  • Bármely MLS klub - 8.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menüpont alatt, ahol más játékosok jövőjére is fogadhatsz!

Borítókép: Gareth Bale - Real Madrid (Fotó: Brais Seara/Shutterstock.com)

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org