Szeptember 25-én egy hatalmas show keretén belül ünnepli 30. születésnapját a Szerencsejáték Zrt a megújult Puskás Aréna Szoborparkban. A belépés ingyenes, és ha elmész olyanokat láthatsz, mint Majka és Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi.

A helyszínre történő belépéshez védettségi igazolványra lesz szükséged, és az egész program szeptember 25-én 17:00-től egészen 22:00-ig fog tartani. A fent említett előadókon kívül színpadra lép Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Burai Krisztián és DR BRS is, szóval nem aprózzák el a dolgot. A helyszíni értékesítésből származó bevételt jótékony célra ajánlják majd fel, tehát minél több sört iszol, annál jobb lesz egy hátrányos helyzetűnek.

Hogyan alakult a történet?

A szervezett magyar szerencsejáték születésnapja október 19-én van, ekkor kezdték el angol mintára árusítani a totót. Mindez 1947-ben történt, de a Szerencsejáték Zrt. ekkor még nem működött. A játék szervezése 1950-ig a Posta Takarékpénztár kereteiben zajlott, majd átkerült az Országos Takarékpénztárhoz, ahol a szervező és lebonyolító a Sportfogadási és Lottó Igazgatóság lett. 1957-ben aztán bevezették az ötöslottót is, 1988-ban jött a hatoslottó, 1996-ban a kenó, 1997-ben a tippmix, majd a skandináv lottó 1999-ben. Ezeket aztán puttó, luxor és egy sor termék követte.

1991. január elsején alapították a Szerencsejáték Zrt-t, ekkor döntöttek úgy az Országos Takarékpénztárnál, hogy a Sportfogadási és Lottó Igazgatóság helyett, sokkal hatékonyabban tudná szervezni a játékokat egy önálló, állami tulajdonú részvénytársaság. Jelenleg ott járnak, hogy az első 20 legnagyobb magyar vállalat közé tartoznak, közel 8 ezer értékesítési pontjukkal egy elég komoly országos hálózatot építettek ki. Ezt a három évtizedes történetet fogják most megünnepelni az ingyenes szuperkoncerttel. Kicsikét szűk a pénztárcám nekem, keresem a tippmixre valót benne.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Sportfogadas.org