Manchester City - Leeds: Belefér a segélypont adása a mesternek

Chan
1 tipp
2021 ápr 8. 19:32
1 hozzászólás

Foci Manchester City Premier League Marcelo Bielsa

Pep Guardiola labdarúgásról való gondolkodását sokan alakították, köztük nagy mértékben Marcelo Bielsa is. A tabella élén nagy a pontelőnye a City-nek, egy pont simán mehet adománynak a Leedsnek.

Nagyon alakul a szezon Guardiolának, nincsenek sérültek, jól működik a rotáció, formában tud tartani közel két csapatnyi klasszist. Nem teljesen tökéletes az eredmény a Bajnokok Ligájában a 2:1-es hazai győzelem a Dortmund ellen, de a formájuk az valami kegyetlen. Csupa győzelem, győzelem hátán már hónapok óta. Olajozottan működik a 4-3-3-as felállás, és ha már Guardiola mesterének hívtam Bielsát, azért egy dolgot biztosan másképp csinál a katalán mester. Neki a labda nem csak támadáshoz, hanem védekezéshez is kell, ilyet a Leeds nem csinálna még akkor sem, ha lenne ehhez megfelelő tudású középpályása.

Bielsa az effektív, célra törő, gyors támadásokat kedveli. Ez a hatékonyságra törekedés még akkor is gólt eredményezne szerintem a Manchester City ellen, ha nem gondolnám azt, hogy talán kicsit segíteni akar jó barátjának Guardiola egy pont adásával esetleg. A birtoklás során elvesztett labdákból indított ellentámadásra nagyon jól felkészítette csapatát Guardiola, de nem annyira jól, mint az ellentámadásra, mint fő fegyverre Bielsa a Leeds Unitedet. A vendég csapat góljában én ezért látok rációt, amire egyébként az Unibetnél 1.75-ért fogadhatunk.

Arra is látok esélyt, hogy döntetlen legyen a találkozó, egészen jól is fizet, 6.25-os odds a kínálatban. Egyszer úgy döntött Bielsa és Guardiola, hogy eredeti argentin steaket akarnak enni, ezért közösen, magángéppel odarepültek. De tegyük fel, hogy ez a barátság elmúlik a pályán, akkor is marad például lehetőség az egyéb mutatókra történő fogadásra. Például ott vannak a lesek, 3.5-nél több les 2.10-es szorzó. A védelmek mögötti üres területre vágyik a City, miközben ellentámadás során szerzett labdákból indulna a Leeds, és az ilyen üres terekbe indulás gyakran hozhat lest a rossz időzítések miatt.

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Manchester City - Leeds United Tipp

    Leeds gólt szerez
    1.75 UnibetHozzászólások 1

sunik29

sunik29

  • 2021 ápr 10. 12:12

Itt a Firga bet lehet a jovedelmezo gol 0-28 perc kozott!!


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Chan

ROI 0.00 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Premier League 2020/21

SPF Infó hozzászólt
Tegnap, 10:22
Chelsea - Leicester (szombat, május 15., 18:15CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten   

Hakim Ziyech szerzi az első gólt   10.50   
 
Jamie Vardy szerzi az első gólt   8.80 
 
Mason Mount gólt szerez   4.80     
 
James M
Chan hozzászólt
2021 máj 14. 14:32
Overezne a többség!

Jöhet a szurkolás a gólokért, közben sajnos esett a szorzó, így kisebb lett az esetleges nyeremény.Sorsolás nyertes: @Giggs
LFCfanBoti hozzászólt
2021 máj 14. 10:21
Ezt most itt hagyom, mert mi Pool drukkerek ebben a szezonban nem sokszor verhettük a répát ;D


1. gól amúgy nem értem miért nem öngól ???
mivel gólba tartó lövésbe állt bele Phillips, szerintem ha nem ér bele tiszta gól, nagy

Kapcsolódó cikkek