Nagy pofonba szaladt hétvégén a Manchester United a városi derbin, nyilván felállnak belőle, ráadásul a mostani hétközi meccs ehhez tökéletes alap lesz.

Önbizalmat kell növelni, ha ekkora pofon ér egy csapatot, bár az is igaz, hogy a Manchester City jelenleg bitang formában van. A középpályán elbukott a United, egyszerűen nem tudtak mindenkit tartani, emberfogással próbálkoztak, és mivel Erling Haaland vissza-visszalépett labdákért, így felborult minden tervük, az üres területeket pedig kegyetlen módon kihasználta Guardiola alakulata. Az elmozgásokkal szétzilált középpályás védekezéstől ezúttal nem kell tartani, újra domináns szerepben lehet a United, hiszen a ciprusi ellenfél aligha rendelkezik olyan játékosokkal, akiktől egyrészt tartani kellene, másrészt hogy a labdát meg tudnánk tartani. Ronaldo is pályára léphet, sok helyen kezdőbe jelölik. Vajon szerez gólt?

Ronaldo gólt szerez - 1.70

Cristiano Ronaldo (Fotó: Maciej Rogowski Photo/shutterstock.com)

A középpályát amúgy nem véletlenül hoztam fel, nagy szerepe lesz most is, mert a ciprusiak alapjáraton azon a csapatrészben erősek. Kedvelik a 3-5-2-es felállást, és azért ha nem is komoly barátságban, de kedvelik a labdát a hazai bajnokságban. Aztán európai színtérre lépve, ez nyilván változik a magasabb színvonal miatt, és például a Real Sociedad otthonában csak nyomozták a bogyót. Mivel elég egyértelmű mi várható, ezért a szorzók sem verdesik az eget. Egész jól fizetne, ha ciprusiak is betalálnának, amire akár esély is lehet, ha figyelembe vesszük a Unitednél a rotációt, meg az esetleges hétvégi pofon miatti zavart. Neked van jó tipped a mérkőzésre?

Mindkét csapat szerez gólt - 2.17

október 06., csütörtök

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Maciej Rogowski Photo/shutterstock.com)

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org