Az elmúlt időszakban kétszer is játszottak egymás ellen a csapatok, és mindig Erik ten Hag alakulata tudott nyerni. Ráadásul mindig simán hozták össze a sikert, három gólt is szórva a Nottinghamnek. Könnyű feladat előtt a Manchester United?

Manchester United - Nottingham egymás ellen

December végén bajnoki mérkőzésen futottak össze a csapatok, akkor hazai pályán 3:0-ra tudott nyerni a Manchester United. Pedig nem is a legkedvesebb stílusában játszott a Erik ten Hag együttese, hiszen bőven domináltak. A mérkőzés végére 66%-os lett a labdabirtoklásuk, több mint 500 sikeres passzot hoztak össze. Mindemellett közel 20 kapura lövést eresztettek el Marcus Rashfordék, szóval abszolút letartolták a Nottinghamet.

Ha pedig Rashford, akkor emeljük ki, hogy a manchesteri derbin győztes gólt szerzett, betalált az Arsenal elleni rangadó során, élete legjobb formájában van. Nem csak a nagyok ellen veszélyes, mind a két legutóbbi alkalommal bevette a Nottingham hálóját is. Mindkétszer a legfontosabbnak mondható, mérkőzés első találatát szerezte. Néhány napja ugyanis ennek a mostani ligakupa összecsapásnak az első meccsén is nyert a United 3:0-ra.

Marcus Rashford - Manchester United 013
Marcus Rashford gólszerző formája nagy segítség a Unitednek. (Fotó: froarn/Shutterstock.com)

Jó formában a Manchester United

Rashford mellett még Casemiro is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Manchester United remek formában legyen. Az ő fontosságáról a mester is szót ejtett nemrégiben. "A sok variációs, dinamikus labdarúgást szeretem, amikor számos pozíciócsere történik azért, hogy az ellenfelet gondolkodásra és változtatásokra késztessük. Casemiro nagyszerű! Jól veszi fel a pozíciókat, képes megfelelően bánni a labdával. Ha kell, gólt szerez" - fejtette ki véleményét Erik ten Hag.

Nem panaszkodhatnak a szurkolók az Arsenal elleni rangadóra túlságosan, aligha hitték volna pár hónapja, hogy ilyen formába lendül az együttes. Folyamatosan nyernek, és bár támadó gondokról nyilatkoznak, nézzétek meg! Szinte minden meccsen legalább háromszor betalálnak az ellenfelek hálójába. Nekem az jelzi az igazán jó formát, hogy már nem csak a kontrázgatós, védekezős stílussal nyernek magabiztosan, hanem labdát birtokolva is.

Casemiro - Real Madrid 012
Casemiro nagyon sokat jelent a Manchester United stabilitásában. (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

Simán vereséget szenved a Nottingham

Nem sokat írtam eddig a Nottinghamről, mert nem is igazán kell róluk beszélni. Ezt a párharcot lényegében elvesztették, nem hinném, hogy képesek legalább négy góllal legyőzni a Manchester Unitedet. Fogadás szempontjából azért lehetnének érdekességek, de valahogy nehezen hiszem, hogy Erik ten Hag annyira rotálna, hogy itt bármiféle meglepetés szülessen. Ezzel a mostanában kialakult felfelé ívelő ágat megtörné.

Úgy gondolom, egy biztonsági játékkal, nem túl izgalmas mérkőzésen, nyerni fog a Manchester United. Kevés izgalom és kevés történés, ami nem tesz jót a fogadásoknál. Ezért ha fokozni akarjuk a szorzókat, talán az élő fogadások felé kell fordulni. Hátha a találkozó alatt történik valami kiugróan érdekes, ami jó ötleteket és nyertes szelvényeket generál. Tippem: Manchester United 2:0-ra nyer!

február 01., szerda

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: cristiano barni/Shutterstock