Hosszútávú fogadásokat köthetünk az Unibetnél, többek között a Premier League kapcsán is. Nem csak a bajnokra, hanem egyes csapat végső helyezésére is tehetünk fel pénzt. Ha például Solskjær lendülete kitartana a szezon végéig, és a Manchester United a top4-be fel tudná magát küzdeni, az 4.00-es szorzót érne!

"Nem érdekel a rekord, most még nem. Talán ha 20 év múlva is itt leszek, akkor visszanézek majd, hogy milyen rekordokat értem el" - mondta Ole Gunnar Solskjær, aki a legendás Sir Matt Busby sikereit érte utol. Ez a bravúr pedig nem más, mint hogy mind az öt meccsét megnyerte menedzseri kinevezése óta. Persze a sorsolás sem volt elképesztően nehéz, de a José Mourinho által ásott gödörből valahogy így kell kijönni.


Fotó: eredmenyek.com

A neheze most következik, és könnyen lehet, hogy a nyerő széria is véget ér, hiszen vasárnap a Tottenham otthonába látogat a Manchester United. Nincs igazi favoritja a meccsnek, több esélyt adnak a hazai győzelemre a bukmékerek, 2.05-ért kínálják, míg a vendégek sikere 3.50-ös oddsért játszható. A norvég mester külön elemezte minden játékosát, és próbál nagyon kommunikatív lenni velük, elmondani, mit és hogyan vár tőlük. Romelu Lukaku például kifejezetten elégedett új edzőjével. "Rengeteget tanított nekem. Mozgás és egyéb szempontból is. Sokat segített vele és nagyon várom, hogy a továbbiakban is együtt dolgozhassak vele" - nyilatkozta a belga támadó.

Az Unibet hosszútávú fogadásai között az tűnik egyértelműnek, hogy a Manchester United nem tud majd beférkőzni az első négybe. Ahogy a fenti táblázaton is látható, ez most 6 pontos távolságban van, tehát nem lehetetlen feladat igazából. Sok múlik majd a rangadókon, a Tottenham elleni összecsapás vízválasztónak is felfogható ilyen szempontból. Mélymedence a norvég mesternek, akire egyébként egészen érdekes módon is fogadhatunk a Labdarúgás - Speciális részen belül: a Manchester United nem szenved vereséget az idény fennmaradó részében, mindezt 31.00-es szorzóért kínálják. Merész és egyben buta ötlet, mindenesetre érdemes böngészni a hosszútávú fogadási lehetőségeket az irodánál, széles a kínálat.

Fogadj a Manchester United szezonjára az Unibetnél!

Borítókép: Ole Gunnar Solskjaer. Fotó: Tor Atle Kleven/Flickr

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org