Egészen pontosan azt mondta, hogy "k*rvára kib*szottul esélytelen" opció a visszavonulás. Adódik tehát a kérdés, mi legyen a jövőben? Te mit tennél a helyében? Szavazz a cikk végén!

Poirier ellen trilógia

Kétszer bunyóztak, az elsőt 2014-ben McGregor nyerte első menetes KO-val, második találkozásuk végén most pedig Poririer örülhetett, egy második menetes kiütés után. Elismerte ellenfelét az ír, szerinte a lábrúgások okozták a vesztét, ahogy ő fogalmazott, nincs rajta egyetlen karcolás sem, de a lábát nem érezte már az első menetben sem. "Meglepőek voltak ezek a rúgások a lábamra, egyszer csak meghalt a lábam. Nagyszerű volt Poirier, meghalt a lábam" - nyilatkozta McGregor. Mit jelent az, hogy meghalt a lába? Brian doktor el is magyarázta már egy youtube-videóban alább, miért érezhette azt Conor, hogy eltűnt lába. Szóval kettejük között az állás döntetlen, tehát simán lehet ebből egy trilógia!

Nate Diaz füstölög

A semmiből jött beugrósként 2016 márciusában Diaz, és egy hatalmas spanglival a szájában nevetett a McGregor elleni meccs után. Akkor a második menetben fojtással tudott nyerni az ír ellen, aztán jött is a visszavágó ugyanabban az évben. Pontozásig jutottak, a bírók végül McGregor látták jobbnak, tehát ez a párharc is döntetlenre áll, annyi különbséggel, hogy Conor itt már visszavágott, és Nate Diaz renoméja azóta visszaesett. Ez annyit jelent, hogy se pénz, se szakmai érdek sincs annyira ebben a trilógiában, bár az biztos, hogy trash talk terén ennél jobb párosítás nincs. Azért ne számíts ilyen Mohammed Ali féle oltásokra, ez a két arc többnyire válogatott káromkodással szidja a másikat, ami állítólag showműsor. Ízlés kérdése.

Medvékkel küzdő Khabib

Azt gondolom Khabibot sokan félreismerik, úgy gondolják a nyugati világ egyik újabb sztársportolója, és elfelejtik honnan jött, milyen kultúrában él. Gyerekként 15-en laktak egy háztartásban, szegények voltak, apja eközben harcolni tanította. Sokan például azt hiszik feltűnésből megy be a mérkőzéseire szőrös sapkában, ami valójában papakha, egy tradícionális dagesztáni fejfedő. Mélyszegénységben, katonai neveltetésben nőtt fel, és mégsem azt mondja, hogy kitört Dagesztánból, hanem büszke származására. McGregor keményen belement a trash talkba egymás elleni meccsük előtt, vallását, családját, mindent kikezdett, Nurmagomedov nem magyarázott, csak bement a ringbe, és simán nyert. Személyes véleményem, hogy itt nem lesz visszavágó, Nurmagomedovot nem érdekli a pénz, kihívást keres, kemény ellenfelet, és számára McGregor nem az.

Pacmanban a money

Visszatérés a boksz világába? Hétvégi veresége után McGregor is elismerte, nem zárja ki a Pacquaio elleni bokszmeccset. Miért pont Manny? Mindent elárulnak a PPV számok, mert ez a párosítás csak a showról és pénzről szólna, nem a sportról. Ez a könnyebb út McGregor számára, mehet a nagyot mondás, az Instagramon feszítés, aztán egy lightos meccs a ringben, utána meg a pénz számolgatása. Én erre az opcióra tippelek, mert Poirier megmutatta McGregornak, hogy a UFC-ben kemény munka és felkészülés kell, amire régen képes volt, sőt, a szervezet királya volt jogosan, de az egoizmusa elmosta a sport iránti tiszteletét, és celeb lett belőle.

Szavazás

Kivel bunyózzon legközelebb Conor McGregor?


Dustin Poirier3 (21%)

Nate Diaz 1 (7%)

Khabib Nurmagomedov3 (21%)

Manny Pacquiao0 (0%)

Valaki más1 (7%)

Vonuljon vissza!6 (42%)


Összes szavazó: 14

Betfair üdvözlő bónusz

Akár 550 RON értékben kaphatsz bónuszt új játékosként.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Flickr