A dél-amerikai átigazolási szezon egyik legnagyobb híre volt, hogy Luis Suárez hazatért. Átesett az orvosi vizsgálatokon, bemutatkozása épp egy fontos kupameccsre esik?

2022 aug 3. 00:15 Közvetítés: UnibetBet365

Retro támadósor

Könnyedén megeshet, hogy a Nacional a magyar idő szerint szerda hajnali Copa Sudamericana negyeddöntőre a Luis Suárez - Emmanuel Gigliotti párossal lép pályára, akik életkora összesen 70 év. Rutinból nem lesz hiány, igaz, hogy a sebesség már nem tartozik erősségük közé, gyors kontrákra nem kell tőlük számítani, de a kaput érzik, ha helyzetbe kerülnek, akkor figyelnie kell a braziloknak. 

A Nacional ugyanis az Atlético Goianiensét fogadja, akik pár hónapja váltottak edzőt. Jorginho korábban vb-címet nyert játékosként, edzőként elkerülték a sikerek, egyelőre úgy tűnik, hogy a Goianiense kispadján sem marad túl sokáig, ha így folytatja. Egyetlen mentsvára a Copa Sudamericana, ugyanis a brazil bajnokságban sorra kapják a pofonokat, céljuk a szezon második felében a bennmaradás lehet. 

A Goianiense tehát mindent feltett egy lapra ezzel az alapjáraton fiatal csapattal, ahol nincs igazán klasszis. A nagyobb gond, hogy idegenben egyáltalán nem remekelnek a kupasorozatokban sem, ott megmutatkozik, hogy nincsen olyan klasszis támadójuk, akik nehéz helyzetben magára tudná vállalni a vezér szerepét. Az uruguayi klub ereje viszont épp a hazai meccsekben rejlik manapság. 

Képzeljük el, ahogy egy hatalmas tömeg várja Suárez bemutatkozását, milyen felfokozott lesz a hangulat a stadionban. Azok a szurkolók, akik Suárez-maszkot húztak, hogy meggyőzzék a klublegendát a visszatérésről. Ilyen körülmények között szinte nem lehet veszíteni. Azt pedig a Nacional idén többször is bizonyította, hogy képesek felvenni a versenyt brazil és argentin csapatokkal. A szorzó eléggé jónak mondható, bátrabbak próbálkozhatnak a Nacional továbbjutással is (1.85), ebben is van érték, de az első meccsre a szimpla hazai siker dukál. Ezt duplázón nehéz elengedni. 

  • Nacional de Montevideo - Atlético-GO tipp

    Nacional győzelem
    Bet365
    2.00

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Luis Suárez (MTI/AP/Andrew Medichini)