Mit választanál, ha élőben megnézhetnéd: Juventus - Lazio vagy Puskás - Honvéd? Melyik meccs lehet majd az izgalmasabb? Érdemes-e elutazni hétvégére Torinóba?

2022 máj 16. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365

Határig nem jutsz ennyiből

Most nem azért, de amennyiért a Budapest - Torino repülőjegyet kínálják (6-10 ezer forint), annyiből még a horvát tengerpartra sem jutsz le kocsival Budapestről. Szóval, ha ott akarsz lenni a hétfői Juventus - Lazio meccsen, akkor szombaton elutazol Torinóba, kedden vissza egy kis városnézéssel megspékelve. A kérdés mindössze az, hogy miért akarnád a mérkőzést a helyszínen megtekinteni, ha közben vasárnap kimehetsz a Puskás - Honvéd meccsre is?

Teljesen jogos a kérdés, hiszen a Juventus a héten elbukott egy nemzeti kupadöntőt, játékosok fáradtak és feszültek, miközben el kéne csípni a harmadik helyet, amihez képest a lemaradásuk 4 pont, így egy pontvesztés esetén búcsúzhatnak is a dobogótól (de még lehet egy győzelemmel is). A Lazio küzd azért, hogy megtartsák az 5. helyet, BL-helyezésre már nincsen esély, de szeretnének jövőre is az EL-csoportkörben kezdeni. A Juventus jelenleg egy frusztrál csapat, amiről Massimiliano Allegri mester is beszélt: 

Mi nem nyerünk egyetlen trófeát sem idén, ezt a dühöt el kell tennünk a jövő évre, amikor kötelezően vissza kell térnünk a győztes útra. 

Mi volt a magyar felületeken a Juventus-drukkerek véleménye erről: "Szerintem meg ebből a dühből el kéne takarodnod!" Legyünk őszinték, Allegri szezonja nem sikerült, de ezzel a csapattal már régóta rengeteg gond van, ami anno a Ronaldo-transzferrel kezdődött. A döntés érthető volt, be kellett vállalni azt az átigazolást, de valószínűleg hosszú időre letérítette a klubot arról az ösvényről, ahol járni szeretnének. 

Szupersztár potenciállal megáldott játékos nyáron nem igazol hozzájuk, lehetséges, hogy Allegri is marad, hiszen Ancelotti vagy Klopp szintű edző nem megy hozzájuk. A Lazio elleni derbire sem lenne semmi szükségük, erősen kérdéses az is, hogy mennyire lesznek motiváltak, míg a túloldalon ott van Sarri, aki bosszút akar állni egykori klubján. Allegri korábban a Juventusszal rendre móresre tanította a Sarri-féle Napolit, de most változhat a helyzet. 

  • Juventus - Lazio tipp

    Lazio DNB-vel
    Bet365
    2.25

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés