A hétvégén az volt a bajunk, hogy a Stuttgart ellenében magas szorzót adtak a Frankfurt, most viszont egyértelmű favoritok az Európa Ligában a törökökkel szemben. Hiba volt ez az irodák részéről?

Döcög a szekér?

A Bundesliga kapcsán már írtunk az Eintracht Frankfurtról bővebben, most az Európa Liga csoportkörében lépnek pályára, ahol a Fenerbahcét látják vendégül. Ahogyan említettük, Oliver Glasner vezette együttes a defenzív játék felé tolódik el (zsinórban három 2,5 gól alatti meccs), de ez várható volt az előzmények fényében (Wolfsburg-éra). A Frankfurt szempontjából a másik kérdés, hogy Glasner milyen taktikát választ az Európa Ligára?

Két dologból indulnék ki: Frankfurt számára fontos volt az elmúlt években a második számú nemzetközi kupasorozat (2019-ben elődöntő, 2020-ban nyolcaddöntő), Oliver Glasner pedig a Wolfsburggal szintén "menetelt" 2020-ban az Európa Ligában (nyolcaddöntő). Mindezek alapján, Glasner valószínűleg komolyan fogja venni az EL-t, az már egy másik kérdés, hogy egyelőre csak keresi a német csak a gólvágóját, pocsék formában vannak André Silva távozása után a gólszerzés szempontjából. 

A Fenerbahce keretére pillanatra az juthat az eszünkbe, hogy kiégett egykori sztárokból, illetve feltörekvő - olykor középszerű - tehetségekből álló keret, miért lenne esélyük a Frankfurt ellen? A másik dolog, hogy papíron sok a sérüléssel bajlódó játékos, de ez inkább a védelmet sújtja, mintsem a támadósort. A hátsó alakzatban bőven lehetnek gondok, valószínűleg Szalaiék nem hozzák le kapott gól nélkül a meccset. 

A kérdés az, hogy a törökök képesek-e betalálni Németországban? Enner Valencia kiváló formában, Mesüt Özil rendkívül rutinos középpályás, aki ismeri a német csapatokat, ennek kombinációja pedig hozhat egy találatot a konyhára. A mindkét csapat gólt szerez nem rossz elgondolás (1.67), de nagyobb szorzóra bukkanhatunk, ha a Frankfurt tovább folytatja ezt a gólokban szegény játékát. 

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Tipp

    Frankfurt 2,5 gól alatt + Fenerbahce gólt szerez
    2.04 Unibet