Az ominózus 2005-ös isztambuli finálé, amit a mai napig emlegetnek. Ahol a Liverpool jelentős hátrányból állt fel, majd nyert. Két évvel később a Milan visszavágott Athénban, arról már kevesebb szó esik. Azóta komolyabb tétmeccsen nem találkoztak a csapatok, most jött el a nagy pillanat. 

Jól kezdték a szezont

Összességében egyik csapat sem panaszkodhat, hiszen nyeregetik a meccseket, még nem az igazi a forma, de ez egy tökéletes erőfelmérő lesz mindkettőjük számára. Az olasz bajnokság az elmúlt években közel sem volt annyira meghatározó, mint mondjuk 15-20 évvel ezelőtt, így nehéz abból kiindulni, hogy a Milan mire lehet képes Európában. A Lazio legyőzése egy jó alapot jelenthetne a Liverpool ellenében, de Sarri együttese rendkívül gyenge játékot produkált. 

A Liverpool kis túlzással, de hasonló, mint két évvel ezelőtt, felépültek a sérüléssel bajlódó játékosok, ez azonban még nem jelent automatikus győzelmet. A fogadóirodák, illetve a szakértők is hazai sikert (1.44) és minimum három gólt várnak (2,5 gól felett: 1.64), ahogyan a mindkét csapat gólt szerez opciót sem vetették el (1.83). Az jól látható, hogy egyik szorzó sem magas, de tényleg ennyire biztos a hazai győzelem?

Stefano Pioli és Davide Calabria (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Én egyetlen dologból indulnék ki: Stefano Pioli még sosem szerepelt csapataival a Bajnokok Ligájában. Az 55 éves tréner már eléggé rutinos, de elsősorban az olasz első és második vonalban tevékenykedett, amikor esetleg kijutott csapataival az európai kupaporondra, akkor a kötelezőket hozta, de komolyabb meccseken elfogyott a tudomány. Azonban nem az idegenbeli találkozókkal volt a probléma, hanem a hazai mérkőzésekkel. 

Idegenben mindig jó volt egy döntetlenre Pioli aktuális klubja (általában 1-1-re). A Liverpool támadósora egy henger, de vajon képes a védelem is hatékonyan működni 90 percen át? Ezért elgondokodtató a mindkét csapat gólt szerez opció, de lehet olyat is kombinálni, hogy az olaszok gólt lőnek, míg a Liverpool nem szerez többet három találatnál (Milan gól + Liverpool 3,5 gól alatt: 1.95). 

5000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet irodához, akkor egy extra 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Liverpool - AC Milan Tipp

    Milan gólt szerez + Liverpool 3,5 gól alatt
    1.95 Unibet