Megkezdi a Fradi a Bajnokok Ligáját

Admin
1 tipp
2022 júl 3. 19:32
2 hozzászólás

Foci ferencvárosi tc Bajnokok Ligája Tobol Kostanay

Szerdán 16 órás (!) kezdéssel lép pályára Kazahsztánban a Ferencváros, ahol a Bajnokok Ligája-selejtezőjének első körében fogadja a magyar bajnokot a Tobol. A lehetséges opciók közül ez egy közepesen nehéz sorsolásnak tűnik, azonban egy kazah túra nem lehet sétagalopp a magyar bajnoknak, így pedig könnyű mérkőzésre nem számíthatunk.

Címvédő, de nem listavezető

Kazahsztánban is tavaszi-őszi rendszerű bajnokság van, így október óta tudjuk, hogy innen a Tobol (3.81) fog majd részt venni a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, miután a legutóbbi hét kiírásból hatot megnyerő Astanát négy ponttal maguk mögé utasították.  A vége elég szoros versenyfutás volt, miután az utolsó két fordulóban fordította meg az állást a későbbi bajnok. Ráadásul a Tobol nem is számít akkora trófea gyűjtögetőnek az országban, miután legutóbb 2010 ünnepelhettek bajnoki elsőséget. Ennek tudatában nem meglepő, hogy a első körben sem lesznek már kiemeltek.

Zoran Tosic. A Tobol leghíresebb játékosa?
Fotó: Vlad1988/Shutterstock.com

Olvashattuk a sorsolás pillanatában, hogy nem tűnik annyira veszélyesnek az ellenfél, miután a kazah bajnokságban is csak a középmezőnyben állnak. Nos, ez változott, miután mostanság sorban nyerik a meccseket otthon. Zsinórban három győzelem, majd a legutóbbi fordulóban a Turan ellen az utolsó pár percben mentették a meccset döntetlenre 0-2-ről.

Ismeretlen erőviszonyok az első tétmeccs előtt

Tény, hogy a Fradi (1.90) az első meccs előtt több hátránnyal is küzd: elég nagy átalakítások után ez lesz az első tétmeccse a zöld-fehéreknek; sokat kell utazni, a Tobol pedig lendületben van. Ennek következtében sziporkázó játékra azért nem számítok a vendégektől. Nagyobb játékerőt képvisel a budapesti csapat, azonban egyelőre nehéz számunkra a kezdő tizenegyet is kitalálni. Csercseszov kicsit átalakította a keretet a tavaszhoz képest, mivel érkezett játékmesternek Mercier, Traoré a szélre, míg Knoester a védelem közepébe. Őket érdemes megemlíteni, mivel az utazó keretbe vannak, így számíthatunk a pályára lépésükre. Másrészről Besic, Zubkov, Ryan Mmaae, illetve Sigér Dávid is kimaradt különböző okokból, így ők biztosan nem lesznek ott Kostanay-ban.

Tokmac maradása nagy fegyvertény lehet a Fradi számára.
Sportfogadas.org

Csercseszov az NB1-ben nyújtott teljesítmény alapján nem tűnik egy olyan szakembernek, aki ezt a meccset, vagy párharcot az első 45 percben le akarja tudni. A biztonságban gondolkodik elsősorban és ez a fenti tényezók miatt most hatványozottan igaz lesz. 180 perc alatt kell kiharcolni a továbbjutást, így pedig egy esetleges döntetlen sem lenne kudarc Kazahsztánban. Így az első félidőben nem várok gólokat (1.0 under: 2.04).

  • Tobol Kostanay - Ferencváros Tipp

    Első félidő: 1.0 under
    2.04 Pinnacle Sports

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgHozzászólások 2

robmiller
robmiller
2022 júl 6. 11:40

Tetszik tipp! Engem is meglepne, ha itt nagy gólfiesztát rendeznének a csapatok. Pláne az első félidőben! Nagyon kíváncsi leszek, hogy most milyen arcát mutatja majd a Fradi!

gavrilo14
gavrilo14
2022 júl 6. 21:32

Hát, aki esetleg kihagyta a meccset a korai kezdés miatt, az nem vesztett sokat :D

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

  • Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők

SPF Előzetes hozzászólt
2022 aug 7. 17:14
Most kell okosnak lenni!

A már továbbjutó Bodø ellen fogadunk. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2022 aug 7. 16:04
Le kell mosni a szégyent

Komolyan ennyit érne az Európa-liga? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2022 aug 7. 13:55
Újra a visszavágón húzza be a párharcot a Fradi?

Megint nincs előnyben a zöld-fehér gárda, de a továbbjutásuk benne van a pakliban. Olvasd tovább

Még több Foci