Nyolcaddöntőkkel folytatódik a Bajnokok Ligája, melynek győztesére fogadhatunk a Sportingbetnél. Röviden átnézzük a szorzók alapján legesélyesebb klubokat, de ha kihagynád ezt, akkor az írás végén szavazhatsz! Döntsük el az egyenes kieséses fázis elején, hogy melyik csapat lesz a végső győztes!

Manchester City - 4.25

Mindössze egyszer szenvedett vereséget az eddigi 27 forduló alatt Pep Guardiola csapata a Premier League-ben, amit 72 ponttal vezet a városi rivális, Manchester United előtt. A játékuk nagyon összeállt, a Bajnokok Ligája csoportkört is gond nélkül vették. Nyolcaddöntős ellenfelük, az FC Basel is bőven verhető kategória, érthető tehát a fogadóirodák favorizálása a végső győztes piacán. Mivel a keretük meglehetősen nagy és minőségi, ezért a sérüléseknél fontosabb lehet a formaidőzítés. Láttunk már olyat, hogy egy Guardiola-csapat elfogyott tavaszra.

Bayern München - 6.00

Nagyon pikáns lenne, ha mondjuk pont a döntőben találkozna a Bayern München a Manchester City-vel, és a bajorok nyernének. Ami nem ment Guardiolának, az egyből összejönne a 72 éves Heynckesnek? A német szakember egyébként a Bayern München mellett a Real Madriddal is megnyerte már a BL-t, tehát tapasztalatból nincs hiány. Anchelotti távozása óta nem csak hogy átvették az első helyet a Bundesligában, hanem tetemes előnyre is szert tettek.

Paris Saint-German - 6.00

Unay Emery a világ két legdrágább igazolásával vághatott neki a BL-nek, aminek csoportkörét akadály nélkül vette is a párizsi csapat. Ennyi pénz elköltése után talán ez várható is volt. A bajnokságban vezetnek, amit valószínűleg meg is nyernek. A Bajnokok Ligáját nehezebben fogják adni, de Nasser Al-Khelaifi mélyen a zsebébe nyúlt, hogy európai színtéren is komoly tényezőnek számítson a PSG. A francia csapat szélvészgyors támadásai a BL végjátékában komoly fejtörést okozhatnak az ellenfeleknek.

FC Barcelona - 6.50

Nehezen indult a szezon a katalán klub számára, sokan gondolták úgy, hogy Ernesto Valverde számára nagy falat lesz a Barcelona. Különösen úgy, hogy felbomlott az MSN, az utolsó betű Párizsba igazolásával. A kétkedőkre rácáfolva Valverde vezetésével a bajnokságban még veretlenek, és a BL-csoportkört is zakó mentesen hozták le Messiék. A rájátszásban klasszikusnak mondható ellenfelet kaptak, hiszen a Chelseavel van már zajos közös múlt. Övrebö vagy épp Iniesta tudna mesélni.

Real Madrid - 9.00

A fogadóirodák nem írják le a címvédőt, mely a nyolcaddöntő során pont az előbb említett PSG-vel csaphat majd össze. Zidane csapata az elmúlt időszakban vakvágányra futott, a bajnokságban például közel 20 pontos hátrányuk van a Barcelonához képest, és egyelőre még a második hely is távolinak tűnik. Ha már elment a bajnokság, rámehetnek a Bajnokok Ligájára. Igazi specialistái a sorozatnak, korábban 12-szer megnyerték.

Szavazzunk!

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Manchester City
Bayern München
Paris Saint-German
FC Barcelona
Real Madrid
Más csapat
 

100% üdvözlő bónusz


Első befizetésedért a Sportingbet egy 100%-s bónusszal ajándékoz meg, akár 15.000Ft értékben.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org