Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját? Szavazzunk!

Nyolcaddöntőkkel folytatódik a Bajnokok Ligája, melynek győztesére fogadhatunk a Sportingbetnél. Röviden átnézzük a szorzók alapján legesélyesebb klubokat, de ha kihagynád ezt, akkor az írás végén szavazhatsz! Döntsük el az egyenes kieséses fázis elején, hogy melyik csapat lesz a végső győztes!

Manchester City - 4.25

Mindössze egyszer szenvedett vereséget az eddigi 27 forduló alatt Pep Guardiola csapata a Premier League-ben, amit 72 ponttal vezet a városi rivális, Manchester United előtt. A játékuk nagyon összeállt, a Bajnokok Ligája csoportkört is gond nélkül vették. Nyolcaddöntős ellenfelük, az FC Basel is bőven verhető kategória, érthető tehát a fogadóirodák favorizálása a végső győztes piacán. Mivel a keretük meglehetősen nagy és minőségi, ezért a sérüléseknél fontosabb lehet a formaidőzítés. Láttunk már olyat, hogy egy Guardiola-csapat elfogyott tavaszra.

Bayern München - 6.00

Nagyon pikáns lenne, ha mondjuk pont a döntőben találkozna a Bayern München a Manchester City-vel, és a bajorok nyernének. Ami nem ment Guardiolának, az egyből összejönne a 72 éves Heynckesnek? A német szakember egyébként a Bayern München mellett a Real Madriddal is megnyerte már a BL-t, tehát tapasztalatból nincs hiány. Anchelotti távozása óta nem csak hogy átvették az első helyet a Bundesligában, hanem tetemes előnyre is szert tettek.

Paris Saint-German - 6.00

Unay Emery a világ két legdrágább igazolásával vághatott neki a BL-nek, aminek csoportkörét akadály nélkül vette is a párizsi csapat. Ennyi pénz elköltése után talán ez várható is volt. A bajnokságban vezetnek, amit valószínűleg meg is nyernek. A Bajnokok Ligáját nehezebben fogják adni, de Nasser Al-Khelaifi mélyen a zsebébe nyúlt, hogy európai színtéren is komoly tényezőnek számítson a PSG. A francia csapat szélvészgyors támadásai a BL végjátékában komoly fejtörést okozhatnak az ellenfeleknek.

FC Barcelona - 6.50

Nehezen indult a szezon a katalán klub számára, sokan gondolták úgy, hogy Ernesto Valverde számára nagy falat lesz a Barcelona. Különösen úgy, hogy felbomlott az MSN, az utolsó betű Párizsba igazolásával. A kétkedőkre rácáfolva Valverde vezetésével a bajnokságban még veretlenek, és a BL-csoportkört is zakó mentesen hozták le Messiék. A rájátszásban klasszikusnak mondható ellenfelet kaptak, hiszen a Chelseavel van már zajos közös múlt. Övrebö vagy épp Iniesta tudna mesélni.

Real Madrid - 9.00

A fogadóirodák nem írják le a címvédőt, mely a nyolcaddöntő során pont az előbb említett PSG-vel csaphat majd össze. Zidane csapata az elmúlt időszakban vakvágányra futott, a bajnokságban például közel 20 pontos hátrányuk van a Barcelonához képest, és egyelőre még a második hely is távolinak tűnik. Ha már elment a bajnokság, rámehetnek a Bajnokok Ligájára. Igazi specialistái a sorozatnak, korábban 12-szer megnyerték.

Szavazzunk!

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Manchester City
Bayern München
Paris Saint-German
FC Barcelona
Real Madrid
Más csapat
 

» Regisztrálok

100% üdvözlő bónusz

Első befizetésedért a Sportingbet egy 100%-s bónusszal ajándékoz meg, akár 15.000Ft értékben.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősen!


Hozzászólások

  1. castor szerint
    kedd, 2018 február 13. 10:52:06

    Közel vannak egymáshoz a fenti csapatok. Talán a Reált érzem kicsit gyengébbnek, 12-szer nyertek az igaz, de a mostani formájuk nagyon messze elmarad attól amelyikkel tavaly és azelőtt nyertek, a keret is változott stb... A PSG kapcsán láthattuk tavaly Emery és a játékosok töketlenkedését, a keretük nagyon erős, de tavaly is az volt... A Barcába Valverde miatt nem bízok, jó edző, de nem Barca szint szerintem. Messi miatt nem egyszerű az élet arra fele, és mostanában ott se megy a játék. A Bilbaot nem vezette rosszul kb annyi is volt abban a keretben, sőt, csak ha Aduriz nem lőtt gólt jöttek a gondok, nem újult meg az edző, volt egy jó taktikája, de ha az nem ment akkor annyi. A Barcánál is ugye Messi játékára épít, viszont amikor az argentinnek nem megy, vagy nagyon jól le tudják védekezni akkor nincs bé terv. A Bayernnek mákja van a Besiktassal bár nem írnám le a törököket. A citynek nagyon erős a kerete, a kezdő 11 nagyon érzi egymást. Szerintem Guardiola jól tartja tűzben a társaságot, nem követi el azt a hibát, mint a Bayernnel. Viszont a védelmük nem a legjobb, de ha nincs sokat az ellenfélnél a labda és ilyen támadósor van, lehet nem is akkora baj. Jelenleg a top klubbok nagyjából egy szinten vannak, pillanatnyi forma dönt majd, esetleg a sérülések ha lesznek, ebben a pillanatban a cityt látom befutónak.

  2. TiB szerint
    kedd, 2018 február 13. 12:55:06

    Nagyjából pont azt írtad le castor, amit én is gondolok :) A City gyengébb védelmében az a jó, hogy legalább potyoghatnak a gólok.

Regisztrálj vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz!