Nehéz megítélni, pontosan mi is a terve a két csapatnak az idei Európa Ligával. A Laziónál ott egy edző, aki pár éve megnyerte a sorozatot, míg Jorge Sampaoli (Marseille) igazi kupaspecialistának számított Dél-Amerikának. 

Kellenek a gólok

Maradjunk annyiban, hogy egyik klub sem kényeztette el a szurkolóit az Európa Liga első két fordulójában. Az OM-nél rendkívül nehezen ment a gólszerzés, pedig nem mondható, hogy teljesen a B-csapattal léptek volna pályára, gyakorlatilag a legerősebb kezdőjükkel indítottak, de óvatosabb játékkal, mint amit a francia ligában megszokhattunk. Az is lehet, hogy ez a keret nem alkalmas a kettős terhelésre. 

A Lazio esetében is hasonlóak a meglátások, Immobile sem kapott pihenőt Sarritól az EL-re, próbálja a legerősebb kezdőjét pályára küldeni az olasz mester. A két topligás csapat továbbjutásába beleszólt a török Galatasaray, akik valószínűleg oda-vissza fogják verni az orosz riválisukat, így a Lazio és a Marseille számára nem elég a védekezés és az óvatos játék ezen a találkozót. 

Manuel Lazzari (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)

Elsősorban ez az OM-re érvényes, akik nem tudtak még nyerni, nekik már az idegenbeli meccsen is menniük kell, ha tovább akarnak jutni. A motiváció fontos mindkettőjük számára, ugyanis ki lehet esni harmadik helyen is, de akkor a Konferencia Liga vár rájuk, amire szerintem még kevésbé vágyik a Lazio és a Marseille. Kis túlzással, de azért kell küzdeniük, hogy elkerüljék a harmadik számú európai kupasorozatot. Mindezek fényében - szinte a legerősebb csapatokkal lépnek pályára és győzelmi kényszerben vannak -, gólváltás ilyen gyatra védelmek miatt jó opciónak tűnik. Payet bármikor villanhat egyet, hazaiaktól pedig evidens a gól, mert a Marseille védelme még mindig csak keresi önmagát (lehet sosem találják meg?). 

  • Lazio - Marseille Tipp

    Mindkét csapat gólt szerez
    1.76 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org