Nem bundát kiálltok, nem azt kérem, hogy szavazzuk meg a háromból melyik volt fogadási csalás, mert egyik sem volt az elméletileg, hanem melyiknél támad bennetek gyanú. Belevágunk, nincs több melléduma!

Manchester City - Aston Villa V/H

Ha jól látom, nagyjából 20-as oddsért adták vették, hogy a bajnoki címért kötelező győzelemmel küzdő Manchester City otthonában, az amúgy gyengébb teljesítménnyel bíró Aston Villa vezet félidőben, aztán végül a második játékrészben előnyét leadva, vereséget szenved. Röviden megfogalmazva, történt egy félidő-vége fordítás, a lehető legfontosabb meccsen az angol élvonalban. Egy olyan csapattal ráadásul, melynek a bajnoki címre nagyon nagy szüksége volt, a Bajnokok Ligája kiesést követően. Nekem furcsa kissé, még úgy is, hogy láttam a meccset.

Brighton - West Ham 3:1

Ez egy nagyon érdekes eredmény, szóismétlés nélkül kifejezhetetlenül, érdekesen alakuló mérkőzés. Itt is történt egy félidő-vége fordítás, ami önmagában is furcsa, hiszen a Brighton nem rossz csapat, de egyáltalán nem az a sokszor betaláló típus. Mindeközben a West Hamet sem mattolják többnyire 3-szor, ami persze lehet a szezonvégi, utolsó meccses lazaság számlája is. Szóval ennél már több dologra is felfigyelhetünk, félidő-vége fordítás és sok gól, egy kevésbé eredményes klubtól, inkább védekező ellenféllel szemben. Meglepő, meglepő!

Heung-Min Son gólkirálysága

Tisztában vagyok ám én is vele, hogy Sonra a csapat is nagyon játszotta a labdákat, és a Tottenhamnek is egyetemleges célja lehetett a gólkirályi cím elérése. Tehát ebben akár nem is kellene keresni a gyanús irányvonalat, de ha már utolsó forduló, utolsó lehetőségek, akkor Sonnak is itt a helye, hiszen az utolsó pillanatban sikerült a duplázása, egyébként gyönyörű második találattal. Sokféle nemzetiségű focista lett már PL-gólkirály, de kevesen számítottak a PL indulásakor arra, hogy dél-koreai labdarúgónak is sikerül.

Szavazás

Melyiket mondanád gyanúsnak ezek közül?


Manchester City - Aston Villa: Félidőben vendég, végén hazai3 (42%)

Brighton - West Ham: 3 hazai gól, esetleg félidő-vége fordítás2 (28%)

Heung-Min Son gólkirálysága2 (28%)


Összes szavazó: 7

Borítókép: Fotó: Wikipédia

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org