Biztos jó ötlet esélytelenként kezelni a kisebb csapatokat? Nekik lazább a bajnokság, nem úgy, mint  a top5 liga esetében, amikben a Villarreal és az Arsenal is szenved idén!

Villarreal - Dinamo Zagreb

Látva az odavágót, azt kell, hogy mondjam, nem állt annyira messze tudásban a két csapat. A horvátok szépen küzdöttek, volt egy-két helyzetük, Villarreal volt a kezdeményező - elsősorban az első játékrészben -, mondhatjuk, hogy a győzelmük is megérdemelt. A Dinamo játékosai mertek távolról lőni, viszont ezekből jóval több kell majd a visszavágóra, úgy kell játszaniuk, mint a Tottenham ellen!

Valószínűsítem, hogy Spanyolországban is a mérleg nyelve Mislav Orsic lehet, akiért most sok csapat áll sorban. Ő az, aki technikai tudásával képes váratlan megmozdulásokra, ezek gólokat eredményezhetnek. Mi is ebben bízunk, mert semmi értelme védekeznie a zágrábi csapatnak, menni kell előre, erre nagyon kellemes, 1.86-os szorzót kapunk, ami nem azt jelenti, hogy továbbjut a Dinamo, hanem, hogy legalább egy gólt szereznek. 

Slavia Prague - Arsenal

A csehekről pár héttel ezelőtt írtunk részletesebben, akkor felhívtuk a figyelmet, hogy érdemes figyelni a Jindrich Trpisovsky által irányított csapatra, mert nagy dolgokra lehetnek képesek. Az Arsenal ellen idegenben elcsíptek egy értékes gólváltásos döntetlen, ami jó táptalajt adhat a továbbjutás szempontjából. Talán ezért sem tudom elengedni a Slaviára kínált 2.80-as szorzót.

Szinte már ajándéknak tűnik, pedig tudjuk, hogy az angoloknak elég mindössze 1-0-ra nyerniük, de van annyira jó csapat jelenleg a Slavia, hogy akár belemenjenek egy adok-kapok találkozóba is. Fizikálisan jók, gyorsak, tudnak kontrázni és hatékonyan támadnak. Az angolok kapcsán az Európa Ligában nyújtott teljesítményre támaszkodom, ami a csoportkörben jó volt, de az egyenes kieséses szakaszban akadtak hibák (a 2019-es menetelésük során, jóval meggyőzőbbek voltak). Arteta nem rossz edző, de Trpisovsky nagyobb tapasztalattal rendelkezik, rutinosabb, ami itt aranyat érhet. 

Borítókép: Mislav Orsic (Fotó: DarioZg / Shutterstock.com)

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Európa Liga Tipp

    Dinamo Zagreb gólt szerez
    1.86 Unibet
  • Európa Liga Tipp

    Továbbjut: Slavia Prague
    2.80 Unibet