A szezon elején írtunk róla, hogy érdemes figyelni a Baskoniára, mert jók lehetnek az új edző érkezésével. Egyelőre beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, kérdés csak az, hogy meddig? 

2022 nov 11. 20:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: Fogadáskészítő: Baskonia 80,5 pont felett + Baskonia +7,5 ponttal
Bet365
2.05

Peñarroya, a sikerkovács

Ahogyan a szezont megelőző beharangozóban említettük, Joan Peñarroya nevét érdemes megjegyezni, hiszen két spanyol kiscsapatot is felemelt a semmiből, egyikből BL-győztest csinált. A spanyol szakember szó szerint a semmiből építi a csapatait, most pedig végre egy komolyabb keretet kapott, ahol rögtön impresszív teljesítménnyel kezdett. A 6. fordulóban 116 pontot dobtak az amúgy egészen jól védekező Maccabinak, erről készített grafikont Sportradar. 

A Baskonia történelmi teljesítményt nyújtott a Maccabi ellen, kicsit játszva a számokkal, ha ez egy 48 perces NBA-meccs lett volna, akkor 140 pont környékén teljesítenek, elképesztő. Ahogyan az is, milyen támadópotenciál van a gárdában, eddig 8 mérkőzésen szereztek 85 pontnál többet (62%), többször eljutottak 100 pontig, szinte képtelenség megállítani őket, most már nagyban is működik az, amit Peñarroya a kisebb spanyol csapatoknál elképzelt. 

Kiemeltük, hogy a Baskonia komolyabb klub, mint az eddigiek, de azért ők sem egy Euroliga végső esélyes gárda, sőt, leginkább azért kéne küzdeniük, hogy bekerülnek a rájátszásba. Ehelyett szórják a kosarakat, 40% felett tripláznak olyan volumenből, mintha a Golden State Warriorst látnánk a prime éveikben. Szó szerint szétdobják az ellenfeleket, tényleg rendkívül extra védekezés kell az ellenfelektől, hogy megállítsák őket. 

Ahhoz a Panathinaikoshoz látogatnak, akik teljesen szétestek, jelenleg 1-5-tel állnak, szinte csak a görög bajnokságban tudnak meccseket nyerni. Igaz, hogy hazai pályán szoros vereségek jellemzik a találkozóikat, de ott is 0-3-as a mérlegük. A Baskonia nem kíméli majd őket, ebben biztosak vagyunk, mindössze csak azt nem értjük, miért ilyen magas a baszkok szorzója, ha minden rendben náluk? Még mindig bíznak a görögökban és a hazai pályán az irodák és a sportfogadók?

  • Panathinaikosz - Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz tipp

    Fogadáskészítő: Baskonia 80,5 pont felett + Baskonia +7,5 ponttal
    Bet365
    2.05

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés