Ellenfelük a méltán híres Deportivo Ocotal lesz!

Azt tudtad, hogy Leonyid Iljics Brezsnyevet meghívták Nicaraguába 1982-ben, amit a szovjet politikus el is fogadott, de mire az utazásra sor került volna, meghalt. Delicia Silvának azonban összejött, ami Brezsnyevnek nem, és eljutott egy nicaraguai tengerpatra. A hölgy egyébként influencer, és szivarokat reklámoz. Eltértünk a tárgytól, focival folytatjuk, miután Delicia kijött a vízből.

Egymás elleni eredményekre alapozva

Ha már tippeltem rá, akkor gondoltam megnézem a Real Madriz legutóbbi mérkőzését, amit 1:0-ra nyert meg a Jalapa ellen. Nem volt egy izgalmas meccs, és a tippem sem jött be, ugyanis a Real Madriz bukását vártam. A pálya minősége nem volt tökéletes, és a játék tempója is lassú volt. Emellett egyéni hibáktól és pontatlanságtól sem volt mentes az összecsapás. Az egy meccsen látottak alapján még közel sem lettem szakértő, és a nicaraguai stílust sem szoktam meg, ezért múltbéli eredményekre alapozva fogadok.

Két kevés gólt szerző csapatról van szó, az Ocotal az utolsó előtti a bajnokságban, előtte pedig a Real Madriz tanyázik. Ezek alapján nem várható sok gól, az Unibetnél például a 2.5 gólnál kevesebb 1.91-ért játszható. Ha a közelmúlt eredményeiből indulunk ki, tehát mondjuk a 2019-ben és 2020-ban lejátszott egymás elleni mérkőzésekből, akkor azt láthatjuk, hogy ez a párosítás sokszor végződik döntetlenre. Az ikszre 3.35-ért fogadhatunk, de a kevés gólhoz hasonlóan, ez is csak egy kósza tipp.

Fogadj a nicaraguai bajnokságra az Unibetnél!

Unibet Bingó: Nyerj extra készpénzt a minijátékokkal

Játssz bármilyen minijátékot péntektől hétfőig és ha tiéd a legjobb 20 súlyozott pörgetés, akkor 100 ezer Ft fődíjat vághatsz zsebre.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org