Bölcs ember lett az egykori világbajnok, manapság már nem vesz részt orgiákban, de régen minden más volt, mesélte egy podcast adásban.

Nem tudna ugyanúgy élni, mint a '90-es években, amikor minden élvezeti lehetőséget szó szerint kimaxolt. "Annyit szexeltem, hogy néha nem maradt energiám edzeni, lábra is alig bírtam állni, csak feküdtem. Fiatalon simán megd*gsz több csajt is egy este alatt, de később már nem megy. Akkoriban egy rakás picsa vett körül, talán a pénz és hírnév miatt, nem tudom, de jó korszak volt. Aztán mostanra eljutottam oda, hogy ebben nem találok örömöt, nem olyan nagy buli egész nap szexelni, inkább pénzt akarsz keresni, k*rva sok pénzt, ha érted hogy értem" - mondta Tyson, aki azt is elmesélte, hogy szó szerint csak szórta a pénzét, és fogalma sem volt a vagyona nagyságáról.

"Mindenkinek adtam pénzt, úgy értsd, hogy k*rvára mindenkinek, például egy buliban totál ismeretleneknek. Felszedtem egy csajt, aztán megvolt a nővére, de még az anyja és az unokatestvére is. Brutál orgiákat csináltunk. Totál nem voltam képben, fogalmam sem volt mit csinálok. Simán vettem kocsikat mindenféle nőknek" - emlékezett vissza Iron Mike.

Egy ponton teljesen elveszítette a valósággal a kapcsolatot, annyit ivott, drogozott és csajozott, hogy felidézni sem tudja azt a korszakot, teljes káosz volt, ahogy ő jellemezte saját magát. Aztán a kannabisz is segített lenyugodni, ezért is hozott össze egy komplett farmot, szállodával és fesztivállal is, aminek központi témája természetesen mi más lenne, mint a fű. "Sokkal jobban érzem magam mostanság, Isten jó volt hozzám, és kisegített a bajból. Lenyugodtam, de a bokszra és küzdelemre éhes vagyok, ezért is akarok visszatérni" - vélekedett Tyson, akinek szeptember 12-én lesz is egy bemutató mérkőzése Roy Jones Jr. ellen.

Mike Tyson nyer - 1.65 Roy Jones Jr. győz - 2.10

Díjazzuk, ha aktív vagy weboldalunkon!
Kommentelj, vezess fogadási naplót, tippelj helyes a játékokban, légy a közösség része, és vedd ki a részed az SPF Klub által elérhető összegekből. További részletek ITT!