Valószínűleg a héten eldőlhet az olasz sztáredző sorsa, hiszen csapatával súlyos pofont kapott az Euroliga címvédőjétől, ráadásul a dupla forduló keretein belül, hét második felében az alapszakasz eddigi legjobbját fogadják!

A Fenerbahce eldöntheti Messina sorsát

A hét elején közöltünk egy írást Ettore Messina helyzetéről, ugyanis az olasz edző állása a tét jelenleg Milánóban. A csapat pocsékul kezdte a szezont, képtelenek magukhoz térni. Nem ismételnénk magunkat, miért alakulhatott ki ez a helyzet, inkább a hét elején rendezett Anadolu Efes elleni találkozóval foglalkoznánk. Az Olimpia Milano úgy lépett pályára, ha kikapnak, akkor valószínűleg elbúcsúzhatnak idén a rájátszásról. Az első félidőben már voltak arra utaló jelek, hogy bajban lesznek, ugyanis hatékonyságban kiváló volt az első negyedben az Anadolu, de a nagyobb dobási volumennel tudta tartani őket a Milano. 

A harmadik negyedben azonban minden megváltozott, gyakorlatilag négy perc alatt eldőlt a találkozó. Will Clyburn extrát hozott, ebben az időszakban dobott nehéz helyzetből triplát, megoldott egy az egyeket, jól mozgatta a csapatát is. A Milano lefagyott, hiába próbált Messina váltani, semmi haszna volt. Ezek után már a törökök tudatosan játszották minden támadás során Clyburnhöz a labdát, aki mindenhonnan tüzelt, sikerrel. Micic is hozzátette a magáét, így nyert végül 29 ponttal a címvédő Efes. 

Vasilije Micic (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Milánóba az Anadolu után a másik török gigász, a Fenerbahce látogat. Az a Fenerbahce, amely jelenleg a legjobb formában lévő klub az Euroligában. Bárkit képesek megverni, függetlenül attól, hogy hazai közönség előtt játszanak, vagy idegenben. Mindössze egyetlen találkozó volt, ahol 80 pont alatt maradtak idegenben, ezért nem is értjük, miért kapták 75,5-es határt a pontjaikra

Ettore Messina már jelezte, hogy hajlandó lemondani, illetve az olasz vezetők részéről is érkezett állítólag ilyen jellegű utalás, hogy nem vele képzelik el a jövőt. Az Euroligában gyakori, hogy az edzőváltás egy nagy löketet ad, de ha nincs meg a megfelelő rendszer, akkor teljesen mindegy, ki irányítja a csapatot. Megeshet, hogy a játékosok a Fenerbahce elleni meccset egy edzőbuktatónak használják majd, így látunk értéket a törökök sikerében, de ennél is nagyobbat a dobott pontjaikban. 

  • A|X Armani Exchange Milano - Fenerbahçe Beko Tipp

    Fenerbahce 75,5 pont felett + Fenerbahce győzelem
    1.95 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org