Ha már ennyire jó formában vannak a valóságban, akkor biztos, hogy a Virtuális sportoknál is hasítanak. De vajon igazam lett, vagy kidobtam az ablakon 30 ezer forintot?

Premier League 30 fordulóval

Az Unibet egyedi részlegén a labdarúgás több formában is megjelenik, én az angol foci szimulációt választottam. Kicsit kockás a grafika, esetlen a mozgás, de mégis foci és fogadás. Kötöttem mindenféle egyedi fogadást, aztán arra gondoltam, hogy minden egyes körben a Liverpool győzelmére tippelek 1000 forintért. Nem ma kezdődött itt a szimuláció, hiszen 15 876 szezon ment le korábban. Lehet kötni egyébként hosszútávú fogadásokat is, nem csak az aktuális fordulókra tehetünk fel pénzt, de én szorgosan minden körben kötöttem egy Liverpool nyer fogadást.

Minden mérkőzés előtt három és fél perced áll a fogadások megtételére, ahogy fentebb is látható. Választhatsz, hogy az éppen aktuális Meccsekre tippelsz, mondjuk a találkozó győztesére, overre és underre, de ezen túl a Meccsnapok fülre kattintva, az összes meccsre tehetsz fel pénzt, akár 1 forintot is arra, hogy például mennyi gólt szereznek a csapatok. Egy-egy forduló 8 mérkőzésből áll, lévén hogy 16 klub játszik a bajnokságban, így kiszámolható, hogy egy idény oda-visszavágós rendszerben 30 fordulóból áll.

Ugyanaz a tipp, 30-szor!

Ahogy korábban is írtam, minden körben 1000 forintot tettem fel a Liverpool sikerére, ha már a valóságban is annyira jól megy Klopp csapatának, akkor abból a teljesítményből csak jutott valami a virtuális világba is. Minden eredmény tárolódik, így csapatok aktuális formáját, egymás elleni eredményét is megnézhetjük, sőt, korábbi idényeket is visszanézhetünk, a kis grafikon gombra kattintva. Itt a már lejátszott idények is megvizsgálhatóak, például ott van az én kísérleti idényem, a 15 876. szezon!

Az idényt nem kezdte jól a Liverpool, de a végére felküzdötte magát a második helyre. Szorzótól, ellenféltől és aktuális formától függetlenül mindig 1000 forintot tettem a győzelmükre. Nem robbantottam kasszát, de a kezdeti rossz forma és a szezon közbeni visszaesések miatt, a hullámvölgyek utáni szorzók magasak voltak, így volt hogy hármas szorzón jött a Liverpool győzelme. Összességében 2950 forint profittal zártam a 30 fordulós tesztet, ami közel 10 %-os nyereséget jelentett.

Próbáld ki az Virtuális sportokat az Unibetnél!

Számlanyitási ajánlat: Akár 100 € fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Jürgen Klopp. Fotó: RAMM Studio / Shutterstock.com