Erősen átgondold a finnugor nyelvcsaládos dolgokat, amikor Miss Finnország legfőbb esélyesének nevét próbálod hangosan felolvasni. Riikka Uusitalo, így hívják. Mintha beragadt volna a billentyűzet, amikor anyakönyvezték megszületése után. Nézzünk és fogadjunk lányokra!

A szépséges hölgyek már hetek óta készülnek a döntőre, egy akadémián. Nem a finn tudományos akadémiáról van szó, hanem egy táborról, ahol a leírások alapján megtanulnak.... szóval megtanulnak járni. Nyilván a kifutón alkalmazott lépésekre gondolnak, ami jobban kiemeli az alakot. Emellett beszélni is tanulnak, ami nem egy utolsó tulajdonság.

Felkészítésük során azonban nem ezek a technikai kérdések a legfontosabbak, és már nem is feltétlenül a világbéke, bár minden jelölt jótékony lélek. A legnagyobb favoritnak számító Riika például elültetett egy fát, a hatalmas kerti munkát lefotózta, és meg is osztotta az instagram-oldalán. Szóval a világ megváltásán túl, a tábor legfőbb célja, hogy a lányok megtalálják a belső szépségüket, mert ha az megvan, akkor a smink is jobban áll rajtuk.

Jöjjön az öt legfőbb esélyes szorzókkal, míg a teljes kínálatot ide kattintva találod!

Riikka Uusitalo - 2.75

Sonja Länsivuori - 3.50

Anni Harjunpää - 5.00

Elisa Karimo - 5.00

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org