Azért csak raktam volna még magánhangzókat a dán csapat nevébe, a másikból egy z-t vagy a v-t ki kellene venni, hogy ne köpj arcon senkit a kiejtése közben. Köszönöm, hogy meghallgattak, viszlát!

Akit ez a meccs annyira érdekel, hogy olvasson róla, megérdemel egy fotót egy szép hölgyről, szóval lentebb tiéd a jutalom. Azért ejtsünk pár szót a találkozóról is, kezdjük azzal hogy a Midtjylland tulajdonosa az a Matthew Benham, aki az angol élvonal remeklő újoncát, a Brentfordot is birtokolja. Hasonló elven működteti a dán csapatát is, adatelemzésen alapuló igazolások és később taktika. Ez jelenleg a dán bajnokságban az első helyre elég is, és ahogy láthatjuk, nemzetközi frontra is kijutottak, ahol azért annyira nem megy nekik. Több brazil, svéd vagy épp izlandi is van a keretben, még a Brentfordtól is érkezett focista, de nem sikerült jól a keretépítés, az EL-hez kevésnek bizonyul. Itt a csaj, nézd.

Fotó: Dusan Knezevic/Shutterstock

Ha a keretek értékét nézzük, a Red Star vagy más néven Crvena zvezda, nincs sokkal előrébb. De van egy igazán karizmatikus trénerük, Dejan Stankovic személyében, és ha még te is láttad játszani, akkor sirassuk el közösen fiatalságunk. Stankovic négy védős rendszerre és fegyelemre esküszik, a bekkek előtt többnyire két védekező középpályás, akik így együtt jól teszik a dolgukat. Szolid gólszám az Európa Ligában, de első helyen állnak a csoportban, a szerb pontvadászatban is kevés kapott gól. Most lehet én vagyok vak, de a keményen védekező Crvena zvezdában bízva lapok számára fogadnék, de egyelőre nem látok ilyen opciót. Amint megjelenik, frissül a cikk, legalább négyet simán tippelnék.

Tipp: Lapok száma 3.5 felett

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés