A hazaiak számára gyakorlatilag mindegy, milyen eredmény születik a hétközi bajnokin, itt már csak az Akhmatnak lehet küzdős az utolsó két mérkőzés!

Spartak Moszkva - Akhmat Grozny

Az Akhmat Grozny legutóbb megtréfált minket, nem elégedtek meg a Tambov otthonában a döntetlennel, nyertek. A csecsenföldi klub a szezon hajrájában óriási teljesítményt nyújt, idén már több alkalommal is fogadtunk a meccseikre, előfordult, hogy döntetlenjükből húztunk hasznot. Most újból rájuk fogadnánk, hiszen a bennmaradás a tét számukra, két fordulóval a bajnokság vége előtt. Esélyeik kedvezőek, pontszerzéssel szinte biztossá válna a jövő évi első osztályú tagság.

A Grozny olyan, mintha nem fáradna, legalábbis eddig. Hiába a fontos hiányzók (Ponce, Roshi és Ángel), mégis jól funkcionálnak a csapatrészek, vezetést szereztek a bajnok, Zenit ellen is. Kihasználtak egy hatalmas védelmi hibát a mérkőzés elején, de a Zenit hamar ledolgozta a hátrányát, majd egy kiállítással veszélybe is sodorták a kicsikart egyenlítést. A Grozny nem tudott élni az emberelőnnyel, de összességében jól játszottak, voltak nagy lehetőségeik a bajnok ellen a győzelem megszerzésére. 

Georgy Dzhikiya (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A Spartak valószínűleg elengedte ezt a szezont, középmezőnyben végeznek majd, rögtön a szünet után tudtak nyerni egy meccset, azóta 2 döntetlen és 3 vereség a mérlegük. Gólokat csak hazai környezetben tudtak szerezni, de abban az esetben sem úszták meg bekapott találatok nélkül. Bátraknak érdemes egy fogadáskészítővel próbálkozni: X2 + mindkét csapat gólt szerez (2.87). Eléggé kellemes szorzó, Grozny góljában mindenképp van fantázia, valószínűleg egy pontot szereznek majd. 

Mi azonban maradunk a sima X2-nél, egyrészt a vendégek által mutatott játék miatt, másfelől a Grozny a kényszerszünet óta mind a három idegenbeli meccsét megnyerte, ráadásul a Spartak Moszkva az egyik legrosszabb csapat a hazai mérleget tekintve. Mindössze két nullára megnyert meccsük volt idén hazai pályán (Samara és Sochi ellen még év elején). A mindkét csapat gólt szerez opció szintén jó ötlet lehet, de akkor szorzó szempontjából már jobbnak tartjuk a dupla esélyt. 

Borítókép: Ismael Silva (Fotó: Vladimir Koshkarov / Shutterstock.com)

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Spartak Moszkva v FC Akhmat Grozny Tipp

    Akhmat Grozny vagy döntetlen
    1.90 Bet365