De az is benne van, hogy apját, Harry herceget követve, a katonaságot választja. Fogadhatunk a betfairnél, hogy a brit királyi család legfiatalabb tagjának mi lesz a foglalkozása.

Hosszútávú fogadás lesz, hiszen Harry herceg és Meghan Markle gyermeke 2019. május 6-án született, tehát még közel 20 évbe telik, mire munkája lesz. Tekintsük egy hosszú lejáratú befektetésnek, ahol minimális információból kiindulva kell döntést hoznunk. Szorzók alapján a legvalószínűbb életút az ügyvéd szakma, amire 4.00-es oddsért tippelhetünk, ezt követi az író (5.00), a fegyveres erőknél bármilyen munka (5.00), az építész (7.00) és a pilóta (7.00). De mit tudunk eddig a babáról?

Archie Mountbatten-Windsor brit állampolgárként született, de édesanyjának köszönhetően amerikainak is mondhatja magát. Meghan Markle beszámolt róla, hogy novemberben bújtak ki első fogai, gyorsan megtanult kúszni és mászni, illetve szerinte fia teljesen olyan, mint Harry herceg. A 94 éves angol királynő dédunokája a trónöröklési rendben a hetedik helyen áll. Szülei hiába hagyták el az uralkodócsaládot, Harry és Meghan döntésétől függetlenül lehetne király, de erre szinte semmi esély sincs, annyian megelőzik a sorban.

Unokatestvéreivel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel ellentétben, nincsenek hivatalból elrendelt feladatai. Kötelező események és programok nélkül nőhet fel, iskolába sem oda kell majd járnia, ahova a királyi család tagjainak szokás. Szóval lehet akár mozdonyvezető is, de elég valószínű, hogy ilyen háttérrel a celeb szakmák felé veszi az irányt. Például édesanyja révén már bejáratott útja van Hollywoodban, lehet hogy ő lesz a következő Brad Pitt?

Harry herceg gyermekének első hivatása mi lesz?

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org