Spanyolország után, Franciaországból is egy olyan mérkőzést szemeltünk ki, ahol bízunk a pontosztozkodásban. 

Ismerik már egymást

Stéphane Moulin (Angers) és Rudi Garcia (Olympique Lyon) a hatodik egymás elleni meccsükre készülnek, eddigi ötből meglepő módon négy végződött döntetlennel. Amikor még a Marseille edzője volt Garcia, akkor sem bírt Moulin csapatával, pedig az Angers sosem volt egy világverő egyesület. Stabil védekezéssel és jó kontrákkal 1-1-re tudták menteni a meccseiket. Moulin az évek alatt sokat nem változott, Garcia stílusa viszont annál inkább. 

Volt, hogy tökéletesen felkészítette csapatát Guardiolával szemben, de a kisebb meccseken idegenben csak szenvedett. Jó példa erre az olyan találkozók, mint a Lorient elleni, ahol a behúzódó védelemmel nem igazán tudott mit kezdeni a Lyon. Bordeaux otthonában ugyanez volt a gondja Garciának, hiába a 20 darab kapura tartó lövés, nem sikerült gólt elérni. Az Angers most valami hasonlóval fog próbálkozni, tördelik majd a játékot (legtöbb lapot ők kapták hazai pályán). 

Houssem Aouar (Fotó: Romain Biard / Shutterstock.com)

Angers gyakorlatilag a várható módon teljesít, míg a Lyon elsősorban a hazai meccsein dominál, gólokat szereznek, de idegenben nem megy annyira a szekér. A helyzet az, hogy a hosszabb kihagyás után, megváltozott a döntetlenek aránya is a francia ligában, ez nem kedvez a tippnek. Míg két éve közelített a 30%-hoz, addig idén 22%, jelentős visszaesés. Ezzel is csak magunkat erősítjük, hogy jó lesz erre a meccsre a döntetlen. Döntetlenre sosem egyszerű fogadni, ahogyan megfogalmazni sem, de úgy gondolom, hiába a Lyon gyors támadójátéka, ha az Angers visszazár fegyelmezetten védekezni, akkor egy újabb iksz lehet a Moulin - Garcia csata. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Angers - Lyon Tipp

    Döntetlen
    4.10 Unibet