Több érdekes fogadási lehetőséget is találni a bet365-nél, a Speciális - Világ menüpont alatt, az Újévi specialitásokat fület lenyitva. Itt tűnik fel, hogy Marcelo Bielsa lesz az argentin válogatott szövetségi kapitánya a 2022-es világbajnokságon.

Alapjáraton azt hihetnénk, hogy erre a fogadási lehetőségre már nem sok idő van, de ezúttal nem nyáron lesz a világbajnokság, hanem november 21. – december 18. között. Bőven van idő még arra, hogy Marcelo Bielsát menesszék a Leeds Unitednél, és valahogy odakeveredjen Argentína kispadjára. Nem segíti a fogadást, hogy Lionel Scaloni személyében már évek óta biztosnak mondható pozícióban van, sikerei is voltak már az argentin válogatott irányítva. 2018-ban átmeneti időre kérték fel, amíg vélhetően nagykutyákat győzködtek, többek között Marcelo Bielsát is, de végül Scaloni maradt állandóra.

"Egy közülünk, olyan mintha ő is játékos lenne. Rendkívül nehéz időszakban vette át a válogatottat és igazi csapatot formált belőle. Bízott a játékosokban, bízott a fiatalokban, és szép lassan hittünk neki. Úgy gondolom, hogy kiváló közösséget hozott össze" - nyilatkozta Messi néhány hónappal ezelőtt Scaloniról.
Marcelo Bielsa. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

28 év sikertelenségét zárták le Scaloni irányításával, mikor megnyerték a Copa Americát. Ha valami történne a dél-amerikai országban, márpedig arrafelé azért szoktak meglepő dolgok történni, akkor Scaloni helyére jó eséllyel pályázhatna Marcelo Bielsa. Jelenleg úgy néz ki, elérte a csúcsot a Leeds Uniteddal, és eljutottunk a szokásos időszakhoz, amikor már zuhanórepülésben van a csapattal. Kihajtotta, elérte velük a teljesítmény maximumát, az ebből jövő fásultság, fáradtság végül mindig elsöpri Bielsát, a múltban mindig ez történt. 3-4 évnél tovább bírni az általa diktált tempót edzésben, taktikában, nem lehet.

Marcelo Bielsa lesz Argentína szövetségi kapitánya a vébén - 9.00

Az írásban közölt szorzó a bet365-től származik és ekkor volt érvényben: 2022.01.15. - 18:30

Borítókép: Marcelo Bielsa. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org