Érdekes helyszínen ülhet első ízben a Fradi kispadján a hónap elején frissen kinevezett Dejan Sztankovics. Az FTC a Magyar Kupa harmadik körében a Nagyecsed RSE-t kapta ellenfeléül, így a Bódi Guszti révén elhíresült kisvárosban minden bizonnyal óriási a készülődés a szombati összecsapást megelőzően.

Járt már korábban kupameccs kapcsán Nagyecseden a Fradi

Meglepve tapasztaltuk, hogy a magyar rekordbajnok Ferencváros nem első ízben méri össze erejét tétmérkőzés keretében a Nagyecsed gárdájával. A szabolcsi kisvárost 2015 októberében érte az a szerencse, hogy országunk legnépszerűbb együttese ellátogatott hozzájuk a Magyar Kupában. Ahogy azt várni lehetett, akkor az FTC tükörsima, 0:10-es győzelmet aratott a kvázi edzőmeccsként is nehezen definiálható összecsapáson. Már az első játékrész végén 0:7-es előnyre tett szert a zöld-fehér együttes, így a második félidőben rúgott három dugó már egyértelműen érzékeltette, hogy visszavettek a tempóból a fővárosiak. Érdekességként megjegyezhetjük, hogy akkoriban olyan játékosok tolták az FTC-ben, mint Busai, Lamah, Haris, vagy éppen a ma már Sepsi OSK-ban focizó Varga Roland.

Varga Roland - Ferencváros 015
Varga Roland anno a Fradival járt már nagyecsedi kupameccsen. (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Ilyenkor akarva-akaratlanul von párhuzamot az ember az akkori és a mostani Fradi között. Véleményünk szerint, ha a 2015-ös Ferencváros 10-et gurított a Nagyecsednek, akkor a jelenlegi FTC vajon hány találat után érzi majd úgy, hogy elég lesz a jóból? Abban biztosak lehetünk ugyanis, hogy Sztankovics bármennyire is tartalékol majd, a mostani keret másodvonala is jóval erősebb, mint a nyolc évvel ezelőtti. Ráadásul a szerb edző könnyen lehet, hogy erődemonstrációt kíván tartani debütálása napján. Bár eleinte biztos pislogni fog, mint hal a szatyorban, hogy jó helyen jár-e.

Két ellenfelen már túljutott a kupában a Nagyecsed

Ahhoz, hogy most a Ferencvárost vendégül láthassa a szabolcsi település, két fordulót kellett sikerrel vennie a Magyar Kupa idei kiírásában. Augusztus elején az első fordulóban a Hajdúszoboszló együttesét győzték le magabiztosan (4:1), majd a 128 között a Maklár esett áldozatul egy szorosabb összecsapás keretében (2:1). A gárda egyébként a szabolcs megyei 1. osztályban szerepel, ha minden igaz, Játékoskerete értelemszerűen abszolút amatőrökből épül fel, akik ugyebár munka mellett hobbiszinten űzik a labdarúgást. Minden bizonnyal életük legnagyobb meccsére készülnek, és legfőbb céljuk maximum a tisztes helytállás lehet. Természetesen az Iváncsa tavalyi példája a szemük előtt lebeghet, ám sem játékerejük nem közelíti meg az említett gárdáét, illetve nem tudjuk elképzelni, hogy a múlt évi kupablama után az FTC ismét leégesse magát. Amennyiben ez megtörténne, tuti szuperkoncertet adna az elhíresült Fekete Szemek.

Egyelőre az irodák sem merték kínálatra tűzni az eseményt

Bár jelen cikk a hét közepén íródik, reménykedünk benne, hogy a hét második felében némelyik fogadóiroda kínálatra tűzi a mérkőzést. Természetesen a kimeneteles piacon véleményünk szerint az FTC oddsa nem fogja elérni 1.01-es szorzót, azért alternatív piacokon még meg lehetne lovagolni ezt a meccset. A gólokra való fogadás példának okáért érdekes terület lehetne, hiszen magas határok megadása mellett el lehetne gondolkodni, hogy vajon 2015-tel ellentétben a Ferencváros ezúttal megáll 10 rúgott gól alatt, avagy sem. Kíváncsiak lennénk továbbá, hogy a bukik milyen szorzót adnának például egy nagyecsedi találatra? Amennyiben egy hazai találat születne, már az biztosan népünnepélyt eredményezne a településen. 

És ha más reményünk nincs, akkor legutolsó sorban bízunk az élő fogadási lehetőségekben, hátha mondjuk a TippmixPro-n alkalom nyílhat tétek elhelyezésére. Nem utolsó sorban agymenésként a speciális piacon várnánk a hazai szerencsejáték szolgáltatótól egy olyan opciót, vajon Bódi Gusztiék kilátogatnak-e a nevezetes eseményre, avagy sem?

Várjuk véleményeiteket, és szavazataitokat!

Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, vajon Ti hogyan vélekedtek a Ferencváros szombati mérkőzéséről? Véleményetek szerint Sztankovics komolyan veszi ezt a csörtét, és bedózerolják a Nagyecsedet, avagy a vártnál szorosabb végeredmény születik? Másik kérdés, amire leginkább kíváncsiak vagyunk: Szerintetek Bódi Guszti kint lesz a meccsen? Szavazzatok!

Szavazás

Bódi Guszti ott lesz a Ferencváros elleni kupameccsen?


Naná, még koncertet is adnak a meccs után!8 (66%)

Dehogy lesz kinn. Őt nem érdeklik holmi Fradi szintű csapatok.4 (33%)


Összes szavazó: 12

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés