Van köztük valaki, aki felettünk áll, mert ő bizony a Nagymenő!

Még nem tudjuk kicsoda, ezért szavazást indítottunk, három elődöntőből a legtöbb voksot gyűjtők kerülnek majd a döntőbe, ahol végre eldől, ki az igazi Nagymenő! Régóta nyitott kérdés, amit ideje lezárnunk, ezért több mint 30 jelölttel vágtuk bele a keresésbe, a döntés pedig a felhasználók kezében van. Dönthetnek tippek alapján, naplót figyelembe vagy szimplán a hozzászólások miatt kialakult szimpátia szerint, mert az igazi Nagymenőket nem lehet bekategorizálni. Közben megy tippjáték is, zene után írom.

Az első elődöntőben 5 000 forintot lehet nyerni Skrillen, ehhez el kell találni az első körben leadott összes szavazat pontos számát. Ez valóban tipp lesz, mert nem sok támpont áll rendelkezésre, hiszen a voksolás aktuális állása nem látszik. A topikba számszerű tippeket (pl. 23 szavazat) kell írni, lehet esetleg hagyatkozni az SPF Szavazófülkében korábban lezajlott szavazásokra. Mindenki egyszer tippelhet, és ha nem lesz pontos tipp vagy többen is jól tippelnek, sorsolással döntjük el a nyertest.

Vegyél részt a tippjátékban ide kattintva!

Baseball korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 5 run előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org