Vasárnap hajnalban a fogadók Conor McGregor győzelméért szorítanak, miközben az irodák reménykednek abban, hogy a szakértőknek igazuk lesz, és Floyd Mayweather nyeri az összecsapást. Az ír győzelme szorzók alapján nem kis meglepetés, de a többség mégis erre tippel. Megdőlt a fogadási rekord is, bokszmeccsre ennyi pénzt még soha nem tettek fel!

Las Vegasban McGregor a sztár

A Betfair szóvivője a The Sun című napilapnak azt nyilatkozta, hogy világszerte 50 millió font körül járhatnak a tétek, de az utolsó napokban ez felkúszhat akár 100 millióig is. Mivel McGregor merészkedett Mayweather terepére, ezért érthető módon az ír az underdog. A bet365-nél volt már hetes szorzója is az UFC sztárjának, de szépen lassan elkezdett esni, és jelenleg 4.00-es oddson fogadhatunk rá. Ebben sok minden közrejátszott, például a kesztyűk bejelentése, ami papíron inkább az MMA-asnak kedvez, de a fogadók is mozgatták a szorzókat azzal, hogy az esélytelenre kezdtek fogadni. "Jelenleg közel 6400 szelvényt adtak fel nálunk Conor győzelmére, miközben 280-an játszották meg Floyd sikerét" - mondta Jay Rood, az MGM kaszinó fogadási részlegének elnöke. Hasonló arányokról számolt be a többi Las Vegas-i kaszinó is, a fogadók 95 %-a McGregor sikerére tette pénzét, és bennfentesek szerint az ír győzelmével közel 50 millió dolláros veszteséget okozna a vegasi bukiknak.

Ha a kicsi a tét, Maloofék kedve sötét

Természetesen voltak olyanok, akik láttak értéket Mayweather alacsony szorzójában, például a Maloof-testvérek. A Sacramento Kings korábbi tulajdonosai 880 ezer dollárt tettek az amerikai bunyósra. Egyes szakértők szerint ekkora nagyságű tét még soha nem érkezett bokszmeccsre. Maloofék 1.18-as szorzón fogadtak szomszédjukra, akinek villájába időnként átugranak egy-egy közös edzésre is. A 880 ezer dolláros tét túl nagy volt, ezért két szelvényen adták fel, és a profitot jótékony célokra szánják. Feltéve, hogy nem McGregor nyer, amire bár kisebb összegekben, de nagyon sokan fogadtak. Az Unibetnél például 4.60-on áll a szorzója, ami azért mutatja, hogy kevesebb pénzzel is szépen fizetne. A korábban említett MGM kaszinóban a legnagyobb értékű fogadás McGregorra 75 ezer dollár értékben érkezett. A szelvény feladója 5-ös szorzón játszotta meg az ír sikerét. "Az összes beérkezett fogadás alapján, ha Conor nyer, nagyjából 2 millió dollárt fogunk veszteni" - mondta a kaszinó szóvívóje.

Mayweather 5 millió dolláros téten töri a fejét

A veretlen mérlegű amerikai bokszoló mindig is szeretett fogadásokat kötni, amit előszeretettel meg is oszt közösségi oldalain. Tavaly például az NBA nyugati főcsoport-döntőjére rakott fel kisebb vagyonokat. "Az OKC volt a favorit, de én rámentem a pénzesőre. 170 ezer dollárral fogadtam a Warriorsra, 221 ezret nyertem” - írta a fogadását bemutató kép alá. Egy közeli ismerőse szerint - igen a bulvárpletykák pont így kezdődnek - Floyd nagyon szeretne önmagára fogadni, és nem is kevés pénzzel. Ha igaz a hír, akkor 1.25-ös szorzón 5 millió dollárt tervez feltenni arra, hogy legyőzi McGregort. Eközben az ír néhány hónapja még 4 menetet adott amerikai ellenfelének, de mostanra magabiztosabb lett. "Az egyetlen ok, amiért talán megéri a második menetet Floyd az az, hogy a bokszban a bíró nem engedélyezi, hogy beleverjem a fejét a ringvászonba és kap 10 másodpercet arra, hogy kitisztuljon" - mondta McGregor. Erre is fogadhatunk a bet365-ön, méghozzá 19.00-es szorzón! Akármi mi is lesz a vége, ez bunyó a szponzori és közvetítési díjak mellett, a fogadás terén is egy rakás pénzt mozgat meg.

Mit tippel Mike Tyson és Manny Pacquiao? Olvasd el ITT!

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org