Vasárnap hajnalban a fogadók Conor McGregor győzelméért szorítanak, miközben az irodák reménykednek abban, hogy a szakértőknek igazuk lesz, és Floyd Mayweather nyeri az összecsapást. Az ír győzelme szorzók alapján nem kis meglepetés, de a többség mégis erre tippel. Megdőlt a fogadási rekord is, bokszmeccsre ennyi pénzt még soha nem tettek fel!

Las Vegasban McGregor a sztár

A Betfair szóvivője a The Sun című napilapnak azt nyilatkozta, hogy világszerte 50 millió font körül járhatnak a tétek, de az utolsó napokban ez felkúszhat akár 100 millióig is. Mivel McGregor merészkedett Mayweather terepére, ezért érthető módon az ír az underdog. A bet365-nél volt már hetes szorzója is az UFC sztárjának, de szépen lassan elkezdett esni, és jelenleg 4.00-es oddson fogadhatunk rá. Ebben sok minden közrejátszott, például a kesztyűk bejelentése, ami papíron inkább az MMA-asnak kedvez, de a fogadók is mozgatták a szorzókat azzal, hogy az esélytelenre kezdtek fogadni. "Jelenleg közel 6400 szelvényt adtak fel nálunk Conor győzelmére, miközben 280-an játszották meg Floyd sikerét" - mondta Jay Rood, az MGM kaszinó fogadási részlegének elnöke. Hasonló arányokról számolt be a többi Las Vegas-i kaszinó is, a fogadók 95 %-a McGregor sikerére tette pénzét, és bennfentesek szerint az ír győzelmével közel 50 millió dolláros veszteséget okozna a vegasi bukiknak.

Ha a kicsi a tét, Maloofék kedve sötét

Természetesen voltak olyanok, akik láttak értéket Mayweather alacsony szorzójában, például a Maloof-testvérek. A Sacramento Kings korábbi tulajdonosai 880 ezer dollárt tettek az amerikai bunyósra. Egyes szakértők szerint ekkora nagyságű tét még soha nem érkezett bokszmeccsre. Maloofék 1.18-as szorzón fogadtak szomszédjukra, akinek villájába időnként átugranak egy-egy közös edzésre is. A 880 ezer dolláros tét túl nagy volt, ezért két szelvényen adták fel, és a profitot jótékony célokra szánják. Feltéve, hogy nem McGregor nyer, amire bár kisebb összegekben, de nagyon sokan fogadtak. Az Unibetnél például 4.60-on áll a szorzója, ami azért mutatja, hogy kevesebb pénzzel is szépen fizetne. A korábban említett MGM kaszinóban a legnagyobb értékű fogadás McGregorra 75 ezer dollár értékben érkezett. A szelvény feladója 5-ös szorzón játszotta meg az ír sikerét. "Az összes beérkezett fogadás alapján, ha Conor nyer, nagyjából 2 millió dollárt fogunk veszteni" - mondta a kaszinó szóvívóje.

Mayweather 5 millió dolláros téten töri a fejét

A veretlen mérlegű amerikai bokszoló mindig is szeretett fogadásokat kötni, amit előszeretettel meg is oszt közösségi oldalain. Tavaly például az NBA nyugati főcsoport-döntőjére rakott fel kisebb vagyonokat. "Az OKC volt a favorit, de én rámentem a pénzesőre. 170 ezer dollárral fogadtam a Warriorsra, 221 ezret nyertem” - írta a fogadását bemutató kép alá. Egy közeli ismerőse szerint - igen a bulvárpletykák pont így kezdődnek - Floyd nagyon szeretne önmagára fogadni, és nem is kevés pénzzel. Ha igaz a hír, akkor 1.25-ös szorzón 5 millió dollárt tervez feltenni arra, hogy legyőzi McGregort. Eközben az ír néhány hónapja még 4 menetet adott amerikai ellenfelének, de mostanra magabiztosabb lett. "Az egyetlen ok, amiért talán megéri a második menetet Floyd az az, hogy a bokszban a bíró nem engedélyezi, hogy beleverjem a fejét a ringvászonba és kap 10 másodpercet arra, hogy kitisztuljon" - mondta McGregor. Erre is fogadhatunk a bet365-ön, méghozzá 19.00-es szorzón! Akármi mi is lesz a vége, ez bunyó a szponzori és közvetítési díjak mellett, a fogadás terén is egy rakás pénzt mozgat meg.

Mit tippel Mike Tyson és Manny Pacquiao? Olvasd el ITT!

15.000 Forint kezdő bónusz


Regisztrálj most a világ legnagyobb magyar nyelven is elérhető fogadóirodájához, töltsd fel a számlád és egy 100%-os kezdő bónusz vár rád, amely akár 15.000 Forintot is jelenthet!

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org