A bajnokság kétharmadához közelítünk, fővárosiak pedig kezdik eldönteni a bajnoki cím sorsát, köszönhetően a riválisok botladozásának. A PSG nem játszik kiemelkedően, gyengén kezdték a szezont, mégis egyre jobban alakulnak számukra a dolgok.

febr 17. 21:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: Bradley Barcola 0,5 kaput eltaláló lövés felett
Unibet
1.93

PSG: Mbappé megint másodhegedűs?

Kylian Mbappé azért igazolt a PSG-hez a Monacótól, hogy vezér legyen, megalapozza a pályafutását, brandet építsen és világklasszis játékossá váljon. Neymar mellett nem volt egyszerű dolga, majd jött Lionel Messi, aki mögött hirtelen második számú opcióvá szorult vissza a francia világbajnok labdarúgó. Ez annyira nem tetszett neki, eredmények sem jöttek, Mbappé duzzogott, miközben folyamatosan ment a sajtóban, hogy talán majd most a Real Madrid játékosa lesz. 

A nyáron végül maradt, Messiék távoztak, Ousmane Dembélé és Randal Kolo Muani személyében olyan játékosok érkeztek, akik jó segítők, de nem szupersztárok, így Mbappé volt a csapat legnagyobb sztárja, akivel BL-t szeretne nyerni a PSG. A keret masszív, de már hetek óta nem Mbappéról szólnak a hírek, ugyanis van egy fiatal tehetség, Bradley Barcola, akire a nézők kíváncsi, aki meccseket dönt el, akinek hiánya jóval érzékenyebben érinti a klubot, mintha Mbappé nem játszana. 

Nantes PSG
Vitinha (Fotó: A.Taoualit/Shutterstock.com)

Bradley Barcola eldöntötte a Real Sociedad elleni találkozót is, zseniális gólt ért el, előbb Dembélé szólója után a szélen kapta a labdát, majd rendkívül hosszúakat tolt rajta, de valahogy mindig elérte, hogy aztán a kapuba kotorja és beállítsa a 2-0-s végeredményt. A PSG minden bizonnyal ott lesz a BL-negyeddöntőben, miközben vezetik a francia ligát, de a győzelmekhez most már nem kell feltétlenül Mbappé. 

A Lille ellen végig a padon ücsörgött, tartalékolták a BL-meccsre, pedig a Lille csapatát nem lehet félvállról venni, tudta ezt Luis Enrique is, de egy új felállást próbált ki, igaz, hogy Barcola is a padon kezdett, de amikor rezgett a léc kicsit, akkor nem Mbappét hozta be a spanyol szakember, hanem Barcolát, aki a végén ezt gólpasszál hálálta meg. Furcsa ezt leírni, de Mbappé nélkül dinamikusabb és hatékonyabbnak tűnik a PSG, de egyelőre nagyon kis mintáról beszélhetünk. 

Nantes: Elkerülnék a kiütést

Ha másra nem, legalább arra lehet számítani, hogy a Nantes mérkőzésein lesznek bőven kapura lövések, hiszen 13-14 alkalommal ők is próbálkoznak, illetve ellenük is hasonló arányban, szóval eléggé szellős a védelmük, de ennek ellenére nem kapnak sok gólt. Ez annak köszönhető, hogy Alban Lafont továbbra is jó formában véd, de azért benne sem lehet bízni, hogy majd mindent meccset le fog hozni kapott gól nélkül. 

Ezen a mérkőzésen pedig nem is feltétlenül a sok találatban van érték, hanem a kapura lövésekben a fentiek alapján. Nem feltétlen a csapatok által leadott lövésekben, hanem kihasználva Barcola remek formáját, bízunk benne, hogy legalább egy kaput eltaláló lövésig eljut, manapság ez eléggé gyakran megtörténik. 

  • Nantes - Paris SG tipp

    Bradley Barcola 0,5 kaput eltaláló lövés felett
    Unibet
    1.93

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés