Nem érheti panasz a ház elejét, ugyanis a Napoli olasz bajnok lett, míg az Inter BL-döntős, így mondhatni mindketten kihozták a maximumot ebből a szezonból. Hogyan tovább? Mennyire fontos ez a hétvégi derbi? 

máj 21. 18:00 Közvetítés: UnibetBet365

Nápolyban óriási ünneplés volt

Nem spórolt a Napoli, alaposan megünnepelték a bajnoki címet, de náluk 30 évente van ilyen, szóval érthető. Egy impulzív város, vajon képesek még a játékosok felpörögni egy ilyen történelmi siker után az utolsó három mérkőzésre? Azokra a találkozókra, amiken már semmi sem múlik, esetleg a presztízs, illetve Victor Osimhen gólkirályi címe. Mert szinte már csak az utóbbi maradt célkitűzésnek, összességében egy nagyon sikeres szezont zárt a nápolyi gárda. 

Az elmúlt fordulókban érezhetően kicsit alábbhagyott a lendület, kikaptak a Monzától, illetve volt két döntetlenük is, de ezek talán betudhatóak a BL-menetelésnek. A Milan elleni kiesés kissé megtörte a csapat lendületét, ahogyan az ünneplés is. Emlékezhetünk rá, amikor 2019-ben a Juventus nyert, akkor is már az utolsó fordulókra nem tudott felpörögni, pedig játszottak az Interrel, Romával és az Atalantával is, de nyerni nem tudtak ellenük. 

Inter számára még fontos a végjáték

Még mindig megdöbbent, hogy az Inter BL-döntőt játszik, hiszen a csoportkör után ők tűntek a legkevésbé jó erőkből álló csapatnak. A sorsolás és fortuna velük volt, ezek hozzájárultak, hogy mentálisan is egyre erősebbek legyenek, ami a Milan elleni elődöntőben csúcsosodott ki. Az már csak hab a tortán, hogy most már tényleg elhiszik, sebezhetetlenek, folyamatosan hozzák a győzelmeket az olasz bajnokságban is, elmúlt öt forduló alapján a legjobb formában lévő gárda a mezőnyben. 

Ők nagyon elkapták a bajnoki hajrát, aminek a tétje, ha elbuknák a BL-döntőt, akkor is főtáblások lesznek a következő évben a Bajnokok Ligájában. Lássuk be, eléggé jó esély van rá, hogy nem nyerik meg idén a sorozatot, mert a Manchester City mindenkin átgázol, így muszáj a biztosíték. Ők pedig nem tartalékoltak, legyőzték a két római gárdát, miközben a többi sorozatban is helytálltak.

Bebiztosítjuk a vendégek sikerét

Ez tipikusan az a DNB, amit nem tudunk elengedni, mert az Inter most szimplán jobb formában van, mint a Napoli, emiatt látunk értéket egy vendég sikerben. Ezt támasztja alá, hogy továbbra is kérdéses a Napoli legnagyobb klasszisának, Kvaratskheliának a játéka. Még mindig sérüléssel bajlódik, bizonytalan, hogy Spalletti pályára küldi-e, ráadásul a grúz csillag már fejben a Real Madrid játékosa, hiszen folyamatosan arról mennek a hírek, mennyire rajong a királyi gárdáért. Ezek alapján pedig nem biztos, hogy Osimhent leszámítva, többi Napoli játékos motiválta lenne az Inter ellen. 

Ingyenes fogadás a Napoli - Inter mérkőzésre

Amennyiben fogadnál a Napoli - Inter mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

Így működik a Betfair ajánlata:

 1. Regisztrálj a Betfairre!
 2. Igényeld az ingyenes fogadásod és fogadj a Napoli - Inter meccsre.
 3. Keresd meg a Napoli - Inter eseményt, és lépj a Fogadásszerkesztő piacra.
 4. Egyszerűen add hozzá a neked tetsző választásokat, de ne felejtsd el, hogy legalább 2 választásnak szerepelnie kell a Fogadásszerkesztőben.
 5. A fogadásod létrehozása után látni fogod, hogy van egy felhasználható ingyenes fogadásod, amint a választás mezőkben megjelenik az „Ingyenes Fogadás”.  
 6. Adj meg 400 Ft-ot a fogadásszerkesztős fogadásban a fogadószelvényed tetején.
 7. Aztán görgess le a fogadószelvényen, ahol az „Ingyenes Fogadás Egyenlegének Felhasználása” látszik, és győződj meg arról, hogy be van kapcsolva ez a lehetőség – ez aktiválja az ingyenes fogadásodat.
 8. Ezután kösd meg a fogadásodat, és látni fogod, hogy az ingyenes fogadásod egyenlege 400 Ft-tal csökken.
 9. A jogosultsághoz legalább 2+ elem szükséges a Fogadásszerkesztőben a 2023.05.21-én kezdődő Napoli - Inter meccsre. 
 10. Az ajánlat 2023.05.21-én lesz elérhető a Betfair oldalán.

FOGADJ MOST a Betfairen!

 • Napoli - Inter tipp

  Inter DNB-vel
  Unibet
  1.95

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés