A Videoton csütörtöki tisztes helytállása után gyorsan visszatérünk a magyar valóságba. Az NB1 tizedik fordulója épp az említett kirakatcsapat miatt kétnapossá nyúlik. A válogatott szünet előtti utolsó körben a csapatok jól akarnak teljesíteni, pozitív élménnyel mennének szünetre. Kérdés, hogy ennek a nagy akarásnak mi lesz a vége. Ezen okból kifolyólag fogadási szempontból sincs egyszerű dolgunk, de mégis találtunk értékes szorzót a Paks-Kisvárda és a Fradi-Loki meccsen.

Az utóbbi évek legnagyobb nézőszámát hozta a Derby. A Fradi (1.44) magabiztosan győzte le az Újpestet és a bajnokságban is kezd ellépni a többiektől. (Ha a Vidi megnyeri az elmaradt meccsét, még akkor is öt pont lesz a hátránya.) Ha az ősz hátralévő részében is folytatják az eredményes játékot, akkor úgy alakulhat mint három évvel ezelőtt. 2015-ben már az őszi szezon végén körvonalazódott, hogy övék a bajnokság. Akkor azonban Orosz Paliék hibáztak, hogy a téli átigazolás alatt nem hoztak olyan játékosokat, akik az európai küzdelmekben segíthettek volna. Doll ezáltal nehezebb helyzetben volt, mint Rebrov lehetne.  Az ukrán szakember a lilák legyőzése után arról beszélt, hogy neki a Honvéd elleni meccs is derby volt. Minden meccs számára fontos, így nem gondolom, hogy a Loki ellen ne tüzelné fel a játékosokat. Nyilatkozataiban kevesebbet mosolyog, mint elődje, érződik rajta az oroszos mentalitás. Ezt a hozzáállást a játékosoktól is megköveteli. Az eddigi meccseiken már az első perctől kezdve nekiestek ellenfelüknek, és ezt szombaton is így tehetik. Magyarországi bemutatkozóján a Mezőkövesd ellen még akadozott a gépezet és csak a 90. perc után szerezték meg a győzelmet jelentő gólt. Ezek utána már a Vidi és Honvéd ellen is nagy elánnal kezdtek és előnnyel mentek szünetre. Érdekes még, hogy Rebrov eddigi bajnoki meccsein egyedül a Honvéd ellen birtokolták többet a labdát. Előre védekeznek, labdaszerzés után nincs felesleges flikk-flakk, hanem megtámadják a kaput. Az Újpest ellen 19 próbálkozásból 12-szer találták el a kaput. Ezt folytatnák a szombaton is.

Szerhij Rebrov - Ferencváros

A DVSC (7.50) gyözelemmel hangolt az Üllői úti vendégjátékra. Bódiék a Kisvárda ellen arattak 3-1-es győzelmet. Az eredményt hallva sima meccsnek tűnik, azonban messze nem az volt. Horváth Zoltán révén az újonc már a meccs elején vezetést szerzett (a Loki védelme az idén 9 meccs alatt mindössze két alkalommal állta a sarat). Az első félidőben nem is tudott válaszolni a fiatal, főként saját nevelésű játékossal felálló hajdúsági csapat. Herczeg András váltott a szünetben, behozta Takácsot és Könyvest a támadó sorba. Nem lehetett őket tartani és előbbi két góllal segített a fordításban. Öt mérkőzésből álló nyeretlenség végére tettek ezzel pontot Debrecenben, változékony tehát a csapat teljesítményt. Az utóbbi időben nehezek veszik fel a meccs ritmusát, Újpesten és Honvéd ellen is már a szünetre hátránnyal mentek. Biztosan felkészülnek arra, hogy a Fradi nekik esik, de mint látjuk nehezen állja a sarat a fiatal védelem. Az eddigi hiányzó Mészáros mellett Cikos sem utazik a fővárosba. Könnyen kapitulálhatnak tehát ismét, és az erre kapott szorzó igen kellemes.

A Paks (1.70) pocsékul kezdte az idei szezont, de az utóbbi hat meccsen nem talált legyőzőre. Hahnék egy hete Szombathelyre látogattak, ahol az utolsó percben szerezték meg a győzelmet. Csertői csapata szereti romolni az aktuális ellenfél játékát és ezt az utóbbi időben hatékonyan műveli. Jellemző, hogy az MTK elleni meglepően nagy arányú (3-0) győzelmen kívül mikor nyertek akkor is egy góllal tették. Nem számítunk parádés játékra a Kisvárda (5.00) ellen sem. Az újonc debreceni meccséről már ejtettünk szót, de a formájukról is érdemes beszélni. A vereség előtt négy bajnokit vívtak meg veretlenül. Két döntetlen mellett a Haladást fölényesen ütötték (4-1) és a Hungária körútról elhozták mindhárom pont(0-1). Kezdett tehát összeérni Dajka vezetésével a csapat és a játékban is felfedezhetőek voltak tudatos elemek. Mint a mester is nyilatkozta a Debrecen ellen valamiért nem jött ki ez a tudatosság, de ennél több van bennük. Erre alapozva úgy véljük, hogy a Paks orra alá is borsot törhetnek: az ázsiai hendiben lehet fantázia.

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 10. 05. 15:00 CET

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • FTC - DVSC, 1. félidő FTC -0,5 AH
    1.98 Bet365
  • Paks - Kisvárda, Kisvárda +1 AH
    1.62 Bet365