Két fordulóval az idei pontvadászat vége előtt továbbra is nyitott mind a bajnok, mind pedig a kiesők személye a magyar élvonalban. Bár az élmezőnyben úgy tűnik, hogy a Fradi nagy valószínűség szerint elszállt a bajnoki címért folyó harcban, a kieső pozíciók elkerüléséért óriási küzdelem zajlik, leginkább a Diósgyőr, Balmazújváros és Vasas trió között. Viszont akár egy negyedik alany is csatlakozhat a társasághoz, ha nem koncentrál eléggé!

Megvan a tizedik!

Szerda este talán egy ország lélegzett fel, amikor tizenegyesekkel az Újpest (2.85) megnyerte a Magyar Kupa döntőt. Valószínűleg nem lövünk azzal mellé, hogy sokak undorral nézték volna, ahogy a felcsúti egyesület képviseli hazánkat a nemzetközi porondon. Szerencsére mindez nem történt meg, s a negyedik kerületiek immáron 10. alkalommal emelhették magasba a második számú honi trófeát.

Nebojsa Vignjevic kupagyőztes lett az Újpesttel! (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Ezzel talán a teher is lekerült róluk a harmadik helyért folytatott harc kapcsán, hiszen most már helyezéstől függetlenül nemzetközi kupaszereplőnek számítanak. Ezt a tényt, illetve a hétközi extra túlórázást használhatja ki a Mezőkövesd (2.30) hazai pályán! A Lilák ugyan egy nappal többet pihenhetnek a megszokottnál, hiszen a fordulót vasárnap rendezik, mindazonáltal idegenbe kell utazni, illetve a túlórázás, valamint tizenegyesekkel járó mentális terhelés is kivehetett Nebojsa Vignjevic csapatából. A Mezőkövesd nagy valószínűség szerint Kuttor Attila vezetésével kiharcolta a jövő évi részvételt  az élvonalban, bár matematikailag még kieshetnek. Hazai pályán a leggyengébb mérleggel rendelkeznek, ugyanakkor hagyott itt már el pontokat például a Videoton nem olyan régen (0:0). Mindemellett hármas győzelmi szériában vannak, s legutóbb a Puskás otthonából hozták el a három egységet(1:2). Nagyon döntetlen érzése van az embernek (3.20), ha mérlegeli ezt a párharcot, amit esetleg érdemes lehet DNB opcióban (1.67) a hazaiak oldalán biztosítani, hiszen a két együttes közül valószínűsíthetően a Mezőkövesd rendelkezik jelenleg nagyobb motivációval.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Az utolsó esély

Mindent vagy semmit hangulat lehet vasárnap a Vasas (2.06) háza táján. A sereghajtó angyalföldi gárda ugyan mindössze két pontra van a bennmaradó helytől, s az idegenben verhető Haladást (3.15) fogadják. A közvetlen riválisok közül talán nekik lenne most a legnagyobb sanszuk a három pont bezsebelésére, hiszen a Balmazújváros Pakson, a Diósgyőr pedig a Ferencvárosnál vendégeskedik! 

Az életben maradásért küzd vasárnap a piros-kék Vasas! (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Ennek ellenére nem lehetnek nyugodtak a piros-kék szimpatizánsok, hiszen Michael Oenning több alkalommal is sikeresen eltaktikázott kulcsfontosságú mérkőzéseket. Ami talán a legaggasztóbb, hogy mostanság képtelen hazai pályán nyerni a fővárosi alakulat, s utoljára még március 10-én a Honvéd ellen tudták otthon tartani a pontokat (2:1)! Erre alapozhat a szombathelyi alakulat, akik számára szintén óriási jelentőséggel bír az ütközet. Jelenleg a 9. pozícióban találhatóak, mindössze három pontra a képzeletbeli piros vonaltól! Egy esetleges vereséggel újra tűzforróvá válhat a talaj a dunántúli zöld-fehérek lába alatt! Minden bizonnyal a Vasas lesz a két fél közül a kezdeményezőbb, hiszen a Haladásnak egy döntetlen is akár tökéletesen megfelelne, főleg, hogy nem sok jóval kecsegtettek számukra az idegenbeli túrák. Jó hír továbbá, hogy eltiltása után visszatérhet Kovács Lóránd, s elvileg Halmosi sérülése is rendbejött. Mindkét csapatnak nagyon kellene a győzelem, s véleményünk szerint pontosan ezért lesz döntetlen a csörte (3.35)!

Borítókép: Kire Ristevski (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • NB1 Tipp

    Vasas - Haladás X
    3.35 Unibet