Az előttünk álló hétvégén rendezik az OTP Bank Liga 2019/20-as szezonjának második játéknapját! Alábbi előzetesünkben a szombati nap két mérkőzését, nevezetesen a Kaposvár-Mezőkövesd, valamint a Diósgyőr-Újpest összecsapását vizsgáljuk meg fogadási szempontból. A "DreamTeam" véleménye szerint, mindkét meccsben találhatunk olyan tippeket, melyek zöldülésére jó esélyünk van, mégpedig egész korrekt szorzókon! Lássuk a részleteket!

Somogyországba látogatnak Kuttorék

Kuttor Attila vezetésével továbbra is szépen épülget a Mezőkövesd (2.60) együttese. A két éve feljutó újonc egyesület tavaly már stabil középcsapattá verbuválódott, s véleményünk szerint a jelenlegi keretükkel aligha kell félniük a másodosztálytól. Tavalyhoz hasonlóan továbbra is offenzív focit várunk tőlük, amit az igazolásaik is alátámasztanak. Komoly vételnek számít, hogy leszerződtették a Budaörstől a Sajbán testvéreket, valamint az eddig Puskástól kölcsönzött Molnár Gábor kontraktusa is véglegessé vált! Nagy fogásnak tűnik a tavalyi grúz gólkirály Zivzivadze megszerzése is, aki rögtön az első tétmeccsén három pontot érő találatot szerzett a Zalaegerszeg ellen (1:0). A második körben ismételten újonccal találkozik a borsodi csapat, hiszen a Waltner Róbert vezette Kaposvár otthonába látogatnak!

Hosszú évek után ismét élvonalbeli találkozót rendeznek Kaposváron!  (Fotó: muzsy/Shutterstock.com)

Mint ismert, a Rákóczi (2.60) két éve még NB3-as alakulat volt, majd tavaly átrohantak az NB2 mezőnyén, hogy idén pár év kihagyás után ismét az élvonalban szerepelhessenek! A nyitófordulóban ugyan vereséget szenvedtek a Fehérvártól (4:2), viszont abszolút nem tűntek beijedt újoncoknak, amit mutat Ádám Martin két gólja is! Most hazai pályán debütálnak a legjobbak között, így minden bizonnyal nagy a készülődés a Klub háza táján! Ugyan a Kaposvár kerete az NB1-ben a legkevésbé számít értékesnek, viszont úgy véljük, hogy a vendégségbe érkező Mezőkövesdnek nem lesz könnyű dolga, ha mindhárom pontot el szeretné hozni Somogyból! Mivel a Kaposvár hazai pályán minden bizonnyal támadólag fog fellépni, s szurkolóik is biztosan remek hangulatot teremtenek majd, aligha tudjuk elképzelni, hogy legalább egyszer ne találjanak a Mezőkövesd hálójába! Míg a Kövesd már tavaly is az egyik olyan csapatnak számított, akik előszeretettel mennek bele az adok-kapokba, ráadásul Drazic távozása ellenére szerintünk nem gyengült a támadószekciójuk, így tőlük is joggal várhatunk találatot! Ebből kiindulva fogadási szempontból ezen csörte kapcsán érdemes lehet a gólok piacán kalandoznunk. A BTTS-re (1.73) és a 2.5 overre (2.00) is egész korrekt oddsokat kínálnak nekünk az irodák!

Utóbbi évek legjobb rajtja lehet

Nem mostanában történt olyan eset a Diósgyőr (2.70) háza táján, hogy a csapat két győzelemmel kezdje a pontvadászatot! Nos, az aktuális idény elején erre minden esélyük megvan, hiszen a Honvéd nyitókörben való legyőzését követően most az az Újpest látogat a DVTK Arénába, akik az első játéknapon talán az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtották az összes csapat közül!

Kellemetlen vereséggel indult Zsótér és az Újpest idei szezonja. (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

A miskolci ultrák joggal reménykedhetnek az előző éveknél talán kevésbé idegőrlőbb szezonban! Már a bajnokság rajtja előtt is azon a véleményen voltunk, hogy Fernando együttese erősödött valamelyest, s ez a Honvéd elleni mérkőzésen be is igazolódott! A borsodi piros-fehérek hátrányból tudtak fordítani a minden bizonnyal fáradt, és morálisan kissé megtépázott fővárosiak ellen (2:1). Amennyiben Márkvárt Dávidék kellően koncentráltak, ismételten dominálhatnak egy budapesti csapat felett, hiszen a hazai közönség által teremtett hangulat is a malmukra hajthatja a vizet, mindamellett az Újpest eléggé erőtlen, motiválatlan csapat látszatát keltette az első fordulóban, amikor hazai pályán lépte le őket a Puskás Akadémia (1:3).

Igazából a Lilák (2.55) egyelőre sötét lónak számítanak. Bennük van, hogy akár odaérhetnek egy nemzetközi kupaporondot érő helyre, de az is, hogy a kiesés ellen kell majd küzdeniük. Mindenesetre aligha fognak örülni a szimpatizánsok, ha Zsótérék a Puskás elleni hazai fiaskó során mutatott játékkal rukkolnak elő. Ugyan a IV. kerületiek mellett szólhat, hogy Miskolcon az utolsó randevújukat leszámítva rendre jól szerepelnek, de hangsúlyozzuk, hogy diósgyőri szempontból formabontó szezont érzünk a levegőben! Véleményünk szerint az egy pont otthon tartására simán jók lehetnek a borsodiak (1.45), de akár egy győzelem is beleférhet, amit egy DNB opcióval akár meg is lehet támogatni a fogadóirodák kínálatában (1.91).

A beharangozóban feltüntetett szorzók az Unibet fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2019. 08. 09. 14:35

Borítókép: Tarmo Kink. Fotó: muzsy/Shutterstock.com

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • OTP Bank Liga Tipp

    Kaposvár - Mezőkövesd (mindkét csapat lő gólt)
    1.73 Unibet