Az előttünk álló hétvégén rendezik az OTP Bank Liga 2019/20-as szezonjának második játéknapját! Alábbi előzetesünkben a szombati nap két mérkőzését, nevezetesen a Kaposvár-Mezőkövesd, valamint a Diósgyőr-Újpest összecsapását vizsgáljuk meg fogadási szempontból. A "DreamTeam" véleménye szerint, mindkét meccsben találhatunk olyan tippeket, melyek zöldülésére jó esélyünk van, mégpedig egész korrekt szorzókon! Lássuk a részleteket!

Somogyországba látogatnak Kuttorék

Kuttor Attila vezetésével továbbra is szépen épülget a Mezőkövesd (2.60) együttese. A két éve feljutó újonc egyesület tavaly már stabil középcsapattá verbuválódott, s véleményünk szerint a jelenlegi keretükkel aligha kell félniük a másodosztálytól. Tavalyhoz hasonlóan továbbra is offenzív focit várunk tőlük, amit az igazolásaik is alátámasztanak. Komoly vételnek számít, hogy leszerződtették a Budaörstől a Sajbán testvéreket, valamint az eddig Puskástól kölcsönzött Molnár Gábor kontraktusa is véglegessé vált! Nagy fogásnak tűnik a tavalyi grúz gólkirály Zivzivadze megszerzése is, aki rögtön az első tétmeccsén három pontot érő találatot szerzett a Zalaegerszeg ellen (1:0). A második körben ismételten újonccal találkozik a borsodi csapat, hiszen a Waltner Róbert vezette Kaposvár otthonába látogatnak!

Hosszú évek után ismét élvonalbeli találkozót rendeznek Kaposváron!  (Fotó: muzsy/Shutterstock.com)

Mint ismert, a Rákóczi (2.60) két éve még NB3-as alakulat volt, majd tavaly átrohantak az NB2 mezőnyén, hogy idén pár év kihagyás után ismét az élvonalban szerepelhessenek! A nyitófordulóban ugyan vereséget szenvedtek a Fehérvártól (4:2), viszont abszolút nem tűntek beijedt újoncoknak, amit mutat Ádám Martin két gólja is! Most hazai pályán debütálnak a legjobbak között, így minden bizonnyal nagy a készülődés a Klub háza táján! Ugyan a Kaposvár kerete az NB1-ben a legkevésbé számít értékesnek, viszont úgy véljük, hogy a vendégségbe érkező Mezőkövesdnek nem lesz könnyű dolga, ha mindhárom pontot el szeretné hozni Somogyból! Mivel a Kaposvár hazai pályán minden bizonnyal támadólag fog fellépni, s szurkolóik is biztosan remek hangulatot teremtenek majd, aligha tudjuk elképzelni, hogy legalább egyszer ne találjanak a Mezőkövesd hálójába! Míg a Kövesd már tavaly is az egyik olyan csapatnak számított, akik előszeretettel mennek bele az adok-kapokba, ráadásul Drazic távozása ellenére szerintünk nem gyengült a támadószekciójuk, így tőlük is joggal várhatunk találatot! Ebből kiindulva fogadási szempontból ezen csörte kapcsán érdemes lehet a gólok piacán kalandoznunk. A BTTS-re (1.73) és a 2.5 overre (2.00) is egész korrekt oddsokat kínálnak nekünk az irodák!

Utóbbi évek legjobb rajtja lehet

Nem mostanában történt olyan eset a Diósgyőr (2.70) háza táján, hogy a csapat két győzelemmel kezdje a pontvadászatot! Nos, az aktuális idény elején erre minden esélyük megvan, hiszen a Honvéd nyitókörben való legyőzését követően most az az Újpest látogat a DVTK Arénába, akik az első játéknapon talán az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtották az összes csapat közül!

Kellemetlen vereséggel indult Zsótér és az Újpest idei szezonja. (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

A miskolci ultrák joggal reménykedhetnek az előző éveknél talán kevésbé idegőrlőbb szezonban! Már a bajnokság rajtja előtt is azon a véleményen voltunk, hogy Fernando együttese erősödött valamelyest, s ez a Honvéd elleni mérkőzésen be is igazolódott! A borsodi piros-fehérek hátrányból tudtak fordítani a minden bizonnyal fáradt, és morálisan kissé megtépázott fővárosiak ellen (2:1). Amennyiben Márkvárt Dávidék kellően koncentráltak, ismételten dominálhatnak egy budapesti csapat felett, hiszen a hazai közönség által teremtett hangulat is a malmukra hajthatja a vizet, mindamellett az Újpest eléggé erőtlen, motiválatlan csapat látszatát keltette az első fordulóban, amikor hazai pályán lépte le őket a Puskás Akadémia (1:3).

Igazából a Lilák (2.55) egyelőre sötét lónak számítanak. Bennük van, hogy akár odaérhetnek egy nemzetközi kupaporondot érő helyre, de az is, hogy a kiesés ellen kell majd küzdeniük. Mindenesetre aligha fognak örülni a szimpatizánsok, ha Zsótérék a Puskás elleni hazai fiaskó során mutatott játékkal rukkolnak elő. Ugyan a IV. kerületiek mellett szólhat, hogy Miskolcon az utolsó randevújukat leszámítva rendre jól szerepelnek, de hangsúlyozzuk, hogy diósgyőri szempontból formabontó szezont érzünk a levegőben! Véleményünk szerint az egy pont otthon tartására simán jók lehetnek a borsodiak (1.45), de akár egy győzelem is beleférhet, amit egy DNB opcióval akár meg is lehet támogatni a fogadóirodák kínálatában (1.91).

A beharangozóban feltüntetett szorzók az Unibet fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2019. 08. 09. 14:35

Borítókép: Tarmo Kink. Fotó: muzsy/Shutterstock.com

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • OTP Bank Liga Tipp

    Kaposvár - Mezőkövesd (mindkét csapat lő gólt)
    1.73 Unibet