A Vidi hétközi PAOK felett aratott magabiztos sikere megalapozhatja a hétvégi magyar foci fordulók hangulatát is. Ez a hangulat tovább fokozódhat a Diósgyőr-Fradi meccsen, ahol telt ház fogadja a csapatokat. Keleten még egy pikáns összecsapást rendezek: az utóbbi időben javuló formát mutató felcsúti Akadémia csapata Debrecenbe látogat. Lássuk az esélyeket.

A DVSC (1.70) az idei évben tovább közelít saját identitásához, többségében helyi nevelésű játékosokkal próbálnak eredményt elérni. A fiatalok beépítése mellett céljuk, hogy az előző évi ötödik helynél előrébb végezzenek. Jelenleg egy pozícióval állnak hátrébb, de mindössze három pontra a második helytől! Az eredményes szereplésben kulcskérdés, hogy kiegyensúlyozottan tudnak-e teljesíteni. Az utóbbi hetekben a rutinos Tőzsér nem volt a csapatban és mégis pontot, pontokat szereztek. Az eddigi 11 találkozó alatt mindössze két alkalommal hagyták el vesztesen a pályát, ami azt bizonyítja, hogy egységes csapat csiszolódik Herczeg András keze alatt Egy hete a Paks ellen is csapatként jól funkcionáltak, azonban mégis egy parádés egyén villanás döntötte el a meccset. Bódi utolsó perces gólja élményszámba ment. Rajta kívül lehet akár Takács, az utánpótlás válogatott Varga Kevin, vagy az említett Tőzsér aki egy-egy villanásával pontot hoz a Lokinak. Jó hangulatban készülnek a hétvégére, és szeretnék játékukkal, hozzáállásukkal vissza csalogatni a debreceni szurkolókat a Nagyerdei Stadionba.

A Puskás Akadémia (5.50) pocsékul kezdte a szezont, hét meccs után két pontot szerezve az utolsó helyen kullogtak. Az azóta eltelt négy körben azonban három győzelmet is szereztek, nem is akárkik ellen. Az utóbbi három év három bajnokát győzték le a Panchó Arénában. Egy hete a Fradi ellen Hegedűs a saját térfeléről emelt Dibusz hálójába, ami azt mutatja, hogy van kurázsi a felcsúti játékosokban. Ezen sikerek önbizalmat adtak a játékosoknak, és így többet ki tudnak hozni magukból. Debrecenbe sem feltartott kézzel mennek, a pontszerzés a céljuk. Ezt figyelembe véve hajtós meccsre számítunk, és arra, hogy pontosak lesznek a befejezéseknél. Mindkét csapat erős a rögzített szituációk után is, ezért a gólok irányába indulunk el.

Borsodban már hetek óta erről a meccsről beszélnek, minden szezonban ez az év meccse. A szurkolók megtehetik, hogy nem a következő bajnokira koncentrálnak, de a Diósgyőr (7.50) játékosok felelőssége lenne azonban, hogy eredményes játékkal járuljanak hozzá a hangulat fokozásához. Ezt azonban az ide szezonban nemigen teszik meg. Az eddigi 11 meccsen mindössze egy győzelmet és 6 pontot szereztek Fernando vezetésével. A rossz szereplés okai mélyebben lapulnak, minthogy a szakmai stábot ostorozzuk. Négyes vereség sorozat után fogadják a Fradit. Érdekesség, hogy ezen meccseken egyedül a Mezőkövesd (4-2) elleni zakó alkalmával szerepelt az InStat-index alapján rangsorolt top 5 játékos között diósgyőri. Hazai szempontból még szomorúbb, hogy ezeken a meccseken átlagban a párharcok mindössze 40%-át nyerték meg. A spanyol edző spanyolos stílust szeretne játszatni, de ennek nincs meg az alapja. A sikeres passzok illetve a sikeres kulcspasszok között is csak elvétve találunk piros mezes játékost. Egy hete az Újpest ellen hiába szerezték meg a nemrég igazolt Márkvárt révén a vezetést, a végén két védekezési hiba, elpasszolt labda után fordítottak a lilák. A szurkolók biztosan a csapat mellett lesznek, de kérdés, hogy a nagy nyomás hogy hat majd a játékosokra.

A Ferencváros (1.45) a már említett felcsúti találkozón elszenvedte első vereségét a szezonban. Sok helyzetet dolgoztak ki, azonban ezek valami rejtélyes ok miatt kimaradtak. Nem voltak a toppon Bödéék a befejezéseknél, és ezt Rebrov is megjegyezte. Érdekes, hogy az ukrán mester eddigi hat bajnoki meccsén mindössze két alkalommal szereztek egynél több gólt. A Vidi és a Loki ellen sikerült duplázni, de a többi meccsen maximum egy találatot értek el. Játékban dominálnak, labdabirtoklásban fölényben vannak, a kulcspasszok is jönnek, de befejezésnél a pontosság hiányzik. A telt ház miatt a Derby alkalmával látott feltüzelt hangulatban jöhetnek ki az öltözőből Miskolcon is. A két csapat között minőségbeli különbség van nemcsak a pályán, hanem a pálya mellett is. Adott esetben Rebrovnak hosszabb a kispadja, több változtatási lehetősége van, illetve az eddig látottak alapján jobban is bele tud nyúlni a meccsbe. Ezek alapján azt gondoljuk, hogy magabiztos Fradi siker születhet.

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • DVSC - Puskás Akadémia, gólok száma 2,5 fölött
    1.85 Bet365
  • Diósgyőr - Ferencváros, Ferencváros -1AH
    1.83 Bet365