A válogatott szünet előtti utolsó fordulóban a "DreamTeam" szerkesztőcsapata leginkább a vendég együttesek oldalán látja a lehetséges fogadási értéket! A soron következő beharangozónk a magyar élvonal hetedik fordulóját  tárgyalja, s olyan alakulatok kerülnek terítékre, mint a Paks, vagy az eddig meglepően jól szereplő Honvéd, de az újonc Kisvárda Hungária körúti látogatása mellett sem megyünk el szótlanul!

Lebecsült tolnaiak

A Paks (3.05) együttese 2006 óta tartó folyamatos élvonalbeli tagsága alatt masszív középcsapatnak mondható. Jellemző a kisebb költségvetéssel rendelkező klubra, hogy szinte kivétel nélkül magyar játékosokat alkalmaz, s bár sok honi focit kedvelő "szakértő" koncepciótlan, sótlan, nihil együttesnek tartja a zöld-fehéreket, azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy Csertői Auréllal az élen szezonról szezonra jól teljesítenek.

Bár a mostani pontvadászat döcögősen indult, s relatív későn, az 5. fordulóban tudták begyűjteni idei első győzelmüket a Puskás ellen (3:2), azért tartásukról, fegyelmezettségükről sokat elárul, hogy pontot tudtak rabolni az Újpesttől (1:1), illetve ami nagy szó, a Fradi otthonából is (1:1)! Formájuk egyértelműen javulóban van, s támadójátékukon sokat lendíthet a Vasastól érkező Remili Mohamed, mindemellett Hahn János utóbbi időben mutatott teljesítménye is megsüvegelendő.

 Remili (feketében) most már a Paks csapatát erősíti.  (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Ebből kiindulva a paksiak teljesen reálisan várhatják el csapatuktól, hogy pontért, pontokért utazzanak Miskolcra! Tavaly óta Borsod elsőszámú csapatánál áll a bál. Bódog Tamás helyét Fernando egyelőre képtelen betölteni, s amellett, hogy döcögős a Diósgyőr játéka (2.25), még játékosbotrányoktól is hemzseg a klub háza tája, gondolunk itt Ugrai esetére, és kiváltképp Busai távozására. Bizakodásra adhat okot, hogy piros-fehérek az újonnan átadott DVTK stadionban az idei szezonban még veretlenek, így nem csoda, hogy őket tartják a bukik a mérkőzés favoritjának!

Mindezek ellenére fogadási szempontból úgy véljük, mégis a Paks oldalán kell keresnünk az értéket. Rendkívül masszív, kellemetlen ellenfél a zöld-fehér csapat, akik mint látjuk a "nagyok" orra alá is képesek borsot törni. A múltban sem igazán bírt egymással a két fél, egymás elleni mérlegük közel azonos. Miskolcon eddig tizenhárom alkalommal találkoztak a felek, ebből 5-5 győzelem sorakozik a felek neve mellett, s 3 alkalommal osztozkodtak a pontokon. Úgy véljük, hogy az X2-ben (1.57), bátrabbaknak a DNB 2-ben (2.20) lehet fantázia adott szorzókon.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Összecsapások a fővárosban

Kötelező győzelmet kéne bezsebelnie szombat este az aktuális harmadik MTK (1.50) együttesének. Az újonc csapatot nagyon szépen összerakta Feczkó Tamás, s a Fradi elleni nagyobb zakót leszámítva, a tabella alsó felében elhelyezkedő csapatok ellen rendre hozzák a skalpokat. A következő áldozat a szintén idén feljutó Kisvárda (5.80) lehet, viszont érdemes óvatosan kezelni a mérkőzést! Ugyebár tavaly a másodosztályban a szabolcsiak kétszer is borsot tudtak törni a kék-fehérek orra alá, igaz, akkor az a Várda jobban összerakott kerettel rendelkezett. Annyi bizonyos, hogy a játék képe valószínűsíthetően fölényes fővárosi dominanciát fog mutatni a meccs során. Kérdés, hogy a várhatóan defenzív taktikával felálló kisvárdai csapat mikor kapitulál, ha egyáltalán kapnak gólt?

Nem igazán nyer mostanság az MTK más csapatok ellen sem több góllal, így aki feltétlen kedvet érez a meccs kapcsán fogadásra, annak inkább a Kisvárda hendikep sikerében lehet értéket keresni 1.0-lás (1.86), vagy 1.5-ös (1.49) határon az ázsiai piacon.

Az újonc Kisvárda csapata ezúttal az MTK-hoz látogat! (Fotó: kisvardafc.hu)

Beharangozónk végén pedig a Honvéd (3.15) IV. kerületi vendégjátékáról ejtünk pár szót! Az EL-selejtezőkből hamar kipottyanó piros-feketék a bajnokságban meglepően szépen menetelnek. Annak ellenére, hogy nyáron távozott két gólvágójuk Eppel és Lanzafame személyében, a Honvéd hozza a győztes meccseket elsősorban Danilo és Holender remek formája révén. Egyedül a Vidi elleni hazai zakó (0:3) mutatja azt, hogy a Kispestnek ez a jelenlegi 2. pozíciója kissé csalóka lehet.

Vendéglátóik, az Újpest (2.15) idén is masszív csapat érzetét kelti. Bár nem igazán tudnak nyerni a Lilák, de megverni sem tudják őket sokan. Tipikus remizős társaság, akik egy esetleges formajavulás révén bizonyára a tabella felső felében fognak végezni. A játékos keretük alapján ez minimális elvárás lehet a Megyeri úton. Igazából ebből a csörtéből árad a döntetlen szaga, amit vendégoldalon lehet érdemes bebiztosítani dupla esélyben (1.62), vagy DNB (2.30) opcióban! Érdemes azonban a tétet óvatosan kezelni, mert Vadócz Krisztián kiesése a Honvéd középpályájáról érzékenyen érintheti a vendégcsapatot!

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Diósgyőr - Paks (DNB Paks)
    2.20 Unibet