Hamar a végéhez ért az In-Season Tournament, rögtön győztest is avatnak Las Vegasban, ahol, ha minden a tervek szerint megy, akkor LeBron James emelheti magasba a trófeát!

2023 dec 10. 02:30
Tipp: LeBron James az In-Season Tournament MVP-je
Unibet
1.63

LeBron trófeája, de Haliburton ellopná?

Volt egy húzós meccs, ami a negyeddöntő volt a Phoenix Suns ellen, de ott a bírói tévedések jótékony hatással volt a Lakers eredményére, így az elődöntő mondhatni papírformának megfelelően alakult, hiszen a Los Angeles Lakers kiütötte a New Orleans Pelicans csapatát. Egy pillanatig sem volt kérdés a győztes kiléte, megalázták a Pelikánokat, LeBron James úgy dobott 30 pontot és adott 8 gólpasszt, hogy még 25 percet sem volt a pályán, labdát sem adott el. 

A Pelicans teljesen leblokkolt, olyan gyenge teljesítményt nyújtottak, amire nincs igazán magyarázat. Lehetséges, hogy a nyomás törte meg őket, mindenesetre ez előrevetíti, hogy ebből a gárdából sosem lesz igazán komolyanvehető franchise ezzel a kerettel. És pontosan erről írtunk, hogy a Lakersnek nem kéne bírói támogatás, mert van annyira jó ez a keret önmagától is, hogy ezen a Nyugaton könnyedén döntőt játszik a Denver jelenléte nélkül. 

Keletről azonban meglepetés történt, ugyanis az Indiana Pacers került a fináléba, de mégis ki tudja megállítani azt a csapatot, ahol az irányító 28 gólpasszt oszt ki két meccsen és nem ad el labdát. Tyrese Haliburton kiemelkedő teljesítményt nyújtott, foghatatlan kategória volt az elmúlt két mérkőzésen, pedig a Milwaukee Bucks is mindent megpróbált. Hiába Giannis Antetokounmpo és Damian Lillard jó teljesítménye, ez önmagában kevés volt. 

Los Angeles Lakers - Indiana Pacers tipp és információ

Az Indiana Pacers támadógépezete kiemelkedő, senki sem képes mostanság megállítaná. Haliburton csúcsformában, de Myles Turnerre se lehetett panasz, ráadásul olyan játékosok is besegítettek, mint Buddy Hield. Az Indiana problémája viszont az, ha Haliburton mellé a többiek nem tudnak fellépni, esetleg maga Haliburton hoz gyengébb mérkőzést, akkor a Pacers veszít.

A Lakers sokkal inkább kész csapat, játékosok jól ismerik egymást, páran bajnokok közülük, tisztában vannak az ilyen jellegű mérkőzések terhével. Ezért is várunk a döntőben Lakers sikert, minket viszont ez nem érdekel, kicsivel magasabb szorzóért lehet ugyanis fogadni LeBron James MVP-címére is az In-Season Tournament kapcsán. Ebben lehet érték, óriási figyelmet kapna így a torna, tudja ezt az NBA vezetősége.

  • Dátum és időpont: 2023.12.10., 02:30
  • Helyszín: Las Vegas
  • TV közvetítés: Sport 1 (élő, 02:30)
  • Los Angeles Lakers - Indiana Pacers tipp

    LeBron James az In-Season Tournament MVP-je
    Unibet
    1.63

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés