NBA: Nem lesz meglepetés a drafton?

Nagy Bence
2019 jún 20. 13:23
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Zion Williamson Taco Fall

Az első három hely gyakorlatilag el is dőlt az idei drafton. Várható mégis valami váratlan húzás? 

Biztos évfolyamelső

Zion Williamson körüli óriási hype elérte Európát is. Itt is nagyon felkapott lett a Duke újdonsült szupersztárja. Mi is írtunk róla, minden egyes forrás biztosra veszi, ő lesz az idei draftelső. Ehhez kétség sem férhet, hiszen a legjobb játékos a börzére jelentkezettek közül. Részletesebben itt olvashattok róla, játékát pedig az alábbi videóban csodálhatjátok meg. 

Egyértelmű, hogy készen áll az NBA-re, már csak az a kérdés, hogy rögtön vezér tud-e lenni, ahogyan mondjuk Luka Doncic a Dallas Mavericks-nél. Az, hogy ő lesz az első kiválasztott, az evidens (1.01), de sajnos a második és a harmadik helyezett kiléte is ennyire biztos. Ja Morant a legtehetségesebb irányító, ráadásul a napokban cserélte a második helyen választó Memphis Grizzlies az utolsó mohikánját, Mike Conley-t. A lehetséges cseréről mi is írtunk, az irányítót hamar el is passzolta a Memphis, helyére pedig Morant érkezik majd (1.02). 

R.J. Barrett harmadik helyen kerülhet kiválasztásra, pedig Darius Garland a draft előtt pár nappal privát edzésen járt New Yorkban, de végül a Knicks vezetői Barrett mellett döntöttek (1.05). Garland viszont visszacsúszhat a negyedik helyről jelek szerint, mivel a New Orleans Pelicans vezetőségében nem prioritás a megszerzése. Elvileg a Minnesota Timberwolves szeretne érte felcserélni, de ez nem biztos, hogy sikerül. Emiatt lehet érték abban, hogy Garland lejjebb csúszik. Azonban az irodák is érzik ezt, jelenleg arra, hogy az első ötben el fog kelni, mindössze 1.30-at kapunk. Akkor már inkább egy over 3.60-ért!

Magasság nem számít?

Tacko Fall a maga 231 centiméterével még az NBA-ben is óriásnak számítana, de egyelőre kérdéses, hogy kiválasztja-e valaki. A kosárlabda fokozatosan átalakul, előtérbe kerültek a hárompontosok, jól triplázó magasemberek. Felmerül a kérdés, szükség van-e egy kintről dobni nek tudó, rossz büntetőző, de cserében elit rim protectorra?

Fall ugyanis problémás játékos lehet, ha nem tanítják meg dobni. Ráadásul 2017-ben már "visszadobták" őt a draftról, mondván, nincsen rá szükség. Arra, hogy most kiválasztják, 1.60-at adnak. Nem jó, de nem is tragikus. Megéri? 

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tacko Fall-t kiválasztják a drafton
    1.60 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 17.90 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet TV

  • Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2018/19

MessiÁs hozzászólt
2019 szept 25. 13:40
NBA Fantasy? Kiraly lenne.
Pozzato hozzászólt
2019 júl 12. 12:01
Azon gondolkozom, hogy szerencsétlen Eric Gordon mikor jut majd labdához. D'Antoni teljesen vakon van, ugyanazt fogja erőltetni, mint eddig. Az alapszakasz szerintem működni fog, mert hol Harden, hol Westbrick őrül majd meg és szerintem ketten átlagolnak majd 60 pontot és hozzák a meccsek többségét. Rájátszás már más kérdés, mert egyikük sem elit védő, D'Antoni meg pocsék
oakland23 hozzászólt
2019 júl 12. 11:28
Ez a Westbrook-Harden duó érdekes lesz  ;D Ha két labdával játszanának, akkor jó csapat lehetne, de két ennyire labdadomináns spílert berakni egy csapatba  ::) Én nem tudom elképzelni, hogy ez a Harden-Rusty-féle Rockets működni fog, de hátha rámcáfolnak.

Amúgy nem gyenge az idei offseason, szerintem simán izgalmasabb, mint az előző alapszakasz például :D

Kapcsolódó cikkek