Két játéknap a hét közepén, mely sok kérdésre választ adhat az NBA rájátszásában. Pár helyen akár már a továbbjutás is eldőlhet, ilyenek lehetnek például a Warriors vagy a 76ers mérkőzései is.

Boston Celtics - Milwaukee Bucks

A 2-2-es állás után a felek visszamennek Bostonba, ahol szinte elölről kezdődik a csata. Hiába kezdte jól a párharcot a Celtics, kezd magához térni a Milwaukee. A Bucksnál ugyanis történtek apró változások, egyik ilyen, hogy Zeller és Brogdon a kezdőbe került. Előbbi a palánk alatt "verekszik", szedi a faultokat, ezzel megteremtve a lehetőséget Maker számára a mérkőzés további részében, hogy domináljon, míg Brogdonnal a periméter védekezés szilárdult meg. Dellavedova is nagyon hasznos, igaz ez a hatékony játék hátul csak az első félidőig tartott ki a negyedik találkozón.

Muszáj valamit lépnie a Bostonnak, mert most már a Bucks van előrébb a mutatott játékot tekintve. Maker több játékperce kiszélesíti a pályát Antetokounmpóéknak, A Celtics periméterét így szét tudja húzni a Milwaukee, ez lehet a siker kulcsa, illetve a végig fegyelmezett védekezés. Legutóbbi szoros mérkőzés kapcsán is extra kellett a Tatum-Brown párostól, ha ez nem jön, akkor könnyedén nyerhet a vendég csapat (2.25).

Golden State Warriors - San Antonio Spurs

Gregg Popovich felesége elhunyt pár nappal ezelőtt, azóta Ettore Messina vette át a helyét a Spurs kispadján. A harmadik mérkőzésen még nem, de a negyedik már siker koronázta a munkáját. Elvileg ő irányítja a San Antoniót az ötödiken is, aminek elsősorban Manu Ginobili örülhet, aki régi fényében tündökölt egykori edzője dirigálása alatt. Messina jól látta meg a Warriors a gyengéit, okosan és hatékonyan védekeztek, amivel limitálni tudták Duranték támadójáték. 

Tony Parker (San Antonio Spurs). Fotó: Mark Runyon/Flickr

Csapatszinten hátul nagyon szépen dolgoztak, Durant szenvedett, de nagy kérdés, hogy ezt két mérkőzésen át megtudják-e valósítani. Idegenben az alapszakasz során nagyon gyenge volt a San Antonio és Ginobilitől sem várható el, hogy mindig extrát tegyen le az asztalra. Sok volt a tiszta tripla a Spursnél, de nemcsak ők, hanem a Warriors is képes fegyelmezett védekezésre, így könnyedén előfordulhat egy kevés pontot hozó találkozó (206,5 pont alatt: 1.78), ahol a hazaiak nyernek.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Philadelphia 76ers - Miami Heat

Egyre többen hasonlítják Ben Simmonst Magic Johnsonhoz, és egyelőre megállja a helyét az összehasonlításban a Philly fiatal vezére. Embiid is visszatért és még azt is elbírták, hogy a negyedik mérkőzésen nem úgy sültek a kezek, ahogyan azt elvárták.

Dwayne Wade (Miami Heat). Fotó: Mark Runyon/Flickr

Rengeteg kihagyott tripla, eladott labda, de a Miami ezt sem tudta kihasználni, így joggal merül fel a kérdés, hogy mi kell a Heat életben maradásához? Egy újabb Wade parádé? Akik ebben nem hisznek, azoknak sem érdemes 1.15-ért a hazaiakra fogadni, mert sok fantázia nincsen benne sajnos. 

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers

Eléggé rossz matchup a Cavsnek a Pacers. Fizikálisan játszanak Oladipóék, sokszor a szabálytalanság határát súrolva, ezzel pedig teljesen széttördelik a Clevelandet, ami mostanság nem nehéz feladat. Lebron James szinte egyedül próbálja továbbjuttatni a csapatát, olykor felnő hozzá J.R. Smith, de például Kevin Love egyelőre nagyon gyenge. Az is tény viszont, hogy a Cavs rendelkezik mélyebb kerettel, szinte bárkitől jöhet egy meccsnyerő este. 

A Pacersnél nincsen ilyen plusz, ők elsősorban a kőkemény játékban hisznek. Nálunk sok esetben nincs meg az a clutch játékos, aki el tudja dönteni a találkozót, így pedig hiába a szoros végjáték, ha nem tudják befejezni a mérkőzést. Egyszer Oladipo, máskor Bogdanovic lépett elő, de ennél több kell. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Pacers Clevelandben sem fog megijedni, így újabb szoros találkozóra kényszeríthetik Jamesékét, de közel sem biztos, hogy nyernek (Indiana +7,5 pont: 1.76).

5.000 Forint Ingyen Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -3.31 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyen Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA Fogadások 2017/18

Pozzato hozzászólt
2018 máj 6. 11:04
Fogalmam sincsen, hogy mikor lett ennyire mentálisan erős, mert régebben híresen nem ment neki clutch szituációkban, most pedig a PO-ban oktat. Ettől függetlenül tényleg nincsenek rá szavak. Szar lehet Toronto drukkernek lenni (ugye Drake?  ;D), mert minden évben jön Lebron és szinte egyedül helyreteszi őket.
peshark hozzászólt
2018 máj 6. 09:25
Annyira hihetetlen, hogy hogy képes erre LeBron, hogy szinte minden második meccsen  1-2-3 másodperccel a vége előtt beveri a győztes kosarat, akkora dráma faktor van az emberben, hogy eszméletlen :D
Pozzato hozzászólt
2018 máj 5. 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=I79ezr1jUsc

Tökéletesen egyetértek Bazskával Westbrook-ügyben. Az elmúlt évek alatt semmit sem tanult Westy, mostanra pedig elérte a korlátait. Fizikálisan hihetetlen képességekkel rendelkezik, páratlan, de fejben nagyon gyenge. Meg merem kockáztatni, hogy iszonyatosan sötét, aki az elmúlt években az alapvető tehetségéből élt. Az alapszaka

Kapcsolódó cikkek